ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Όταν η Λαμία «τσίκνησε» τον Ολυμπιακό! (pics+vids)

Το γκολ του Τομάς, η πρόκριση του ΠΑΣ Λαμία και η υποδοχή των «λιονταριών». Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Το γκολ του Τομάς, η πρόκριση του ΠΑΣ Λαμία και η υποδοχή των «λιονταριών». Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Σαν σήμερα 28/2 του 2019 η Λαμία έγραφε για ακόμη μία φορά ιστορία!

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Παναθηναϊκός το θύμα των «κυανόλευκων» αλλά ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έχοντας παρακαταθήκη το 3-3 του ΔΑΚ Λαμίας, πήγαινε στο Καραϊσκάκης για μία καλή εμφάνιση και ότι κάτσει…

Και έκατσε το καλύτερο! Γκολ του Τομάς 52΄, απίστευτες αποκρούσεις του Μπόγιαν Σαράνοφ και ο ΠΑΣ Λαμία «τσικνίζει» τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του, αφήνοντάς τον εκτός του Κυπέλλου Ελλάδος!

Το ματς σε λίγες γραμμές

LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός έχοντας 28 τελικές προσπάθειες με τις 18 να βρίσκουν στόχο δεν κατάφερε να κάνει αυτό που έκανε στο 52΄ο Χουάν Τόμας για τη Λαμία.

Ο Ισπανός έβαλε το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του, καθώς έδωσε την πρώτη νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα έδωσε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της στην «κυανόλευκη» ομάδα.

Η υποδοχή των «λιονταριών»

Γκολ ο Τομάς, 0-1 η Λαμία και πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Τι έγινε μετά; Η ομάδα έφτασε στη Λαμία τα ξημερώματα και εκεί την περίμεναν οι οπαδοί της όπου έστησαν έναν ξέφρενο πάρτι.

Το LamiaSports εκεί και σας θυμίζει τι είχε γίνει στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείο απ΄όπου είχε ξεκινήσει η ομάδα της Φθιώτιδας:

Διαβάστε επίσης

Back to top button