ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Ποιους θα επιλέξει στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου; Το LamiaSports δίνει τη δική του πιθανή 11αδα. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #πιθανή_ενδέκαδα #ΠΑΣΓιάννινα #Μιχάλης_Γρηγορίου

Ποιους θα επιλέξει στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου; Το LamiaSports δίνει τη δική του πιθανή 11αδα. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #πιθανή_ενδέκαδα #ΠΑΣΓιάννινα #Μιχάλης_Γρηγορίου

Πλέον η ομάδα της Λαμίας έχει ξεφύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, εμπνέει σιγουριά, δείχνοντας πως θα σώσει την κατηγορία μετά από μία τεράστια δοκιμασία που πέρασε.

Όμως, επειδή τα play out έρχονται και πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται, ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του θέλουν να βάλουν την ομάδα με όσους περισσότερους πόντους γίνεται έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή άμεσα.

Για τον λόγο αυτό οι επιλογές του Έλληνα κόουτς για τη βασική ενδεκάδα θα είναι και σήμερα καθαρά ενδεκαδάτες. Δεν περιμένουμε δηλαδή αλλαγές ή κάποιο ροτέισον από τον Γρηγορίου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Λίγο πολύ λοιπόν, είναι εύκολο πλέον να μαντέψουμε μία πιθανή ενδεκάδα καθώς υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για κάθε θέση.

Στο τέρμα θα έχουμε τον «ανίκητο» Ντεβίς Επασί, ο οποίος διανύει την καλύτερή του περίοδο στην ομάδα της Φθιώτιδας. Στα άκρα της άμυνας, Σκόνδρας και Μαρτίνεθ θα βρίσκονται και πάλι εκεί ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν σε ένα ακόμη ματς οι Αντέτζο και Τζανετόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή και εκεί έχουμε φαβορί, καθώς Μπεχαράνο και Τζανδάρης δεν γίνεται να βγουν από τη βασική ενδεκάδα. Πιο μπροστά τους τώρα, στον αγώνα με την ΑΕΛ είδαμε να αγωνίζεται ο Τάσος Καραμάνος. Ο αρχηγός της Λαμίας έδειξε πως σε αυτή τη θέση μπορεί να προσφέρει περισσότερο απ΄το να αγωνιστεί στα άκρα ή στην κορυφή. Έτσι, η λογική λέει πως θα προτιμηθεί να ξεκινήσει βασικός σε αυτή τη θέση και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα άκρα ο Ντέλετιτς θα είναι δεξιά και από την στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Λάζαρ Ρόμανιτς διεκδικεί θέση για τα αριστερά. Στο κέντρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπατσάνα Αραμπούλι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button