Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Από τέσσερα Εσπανιόλ και Χετάφε!(vids)

Από τέσσερα γκολ έβαλαν η Εσπανιόλ κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και η Χετάφε με την Βιγιαρεάλ.

ΧΕΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 4-0

Γήπεδο: Αλφόνθο Πέρεθ

Τεσσάρα στη Βιγιαρεάλ έριξε η Χετάφε που πέτυχε όλα τα γκολ στο β’ μέρος.

Στο 7ο λεπτό ο Γκουαΐτα βγήκε και πρόλαβε τον Γασπάρ ενώ στο 11’ η κεφαλιά του Κάλα πέρασε μόλις άουτ και στο 15’ ο Τριγέρος έβγαλε πανέμορφα στον Μπακαμπού αλλά ο τελευταίος σούταρε άουτ. Στο 27’ ο Μπαρμπόσα έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Αραμπάρι, ενώ στο 40’ ο κίπερ της Βιγιαρεάλ είπε όχι σε τετ α τετ με τον Μολίνα.

Η Χετάφε μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 53’ μετά από κόρνερ, ο Κάλα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Άνχελ με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 1-0. Και στο 64’ μετά από τραγικό λάθος του Σεμέδο ο Μολίνα με πλάσε έκανε το 2-0 ενώ τρία λεπτά μετά, ο Κάλα πήρε νέα κεφαλιά και ο Μπεργάρα σε κενό τέρμα με το κεφάλι κι αυτός, έκανε το 3-0. Και στις καθυστερήσεις ο Άνχελ με νέα κεφαλιά έκανε το 4-0.

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Αντούνες, Κάλα, Σουάρες, Ντακοναμ, Αραμπάρι (63’ Μόρα), Άνχελ, Μπεργάρα, Μολίνα (82’ Μολινέρο), Άλβαρο Χιμένεθ, Ντιαγέ (66’ Φαΐρ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Μπαρμπόσα, Ρουκάβινα, Γασπάρ, Άλβαρο Γκονζάλεθ, Σεμέδο, Τριγέρος (70’ Σανσόνε), Καστιγιέχο (60’ Σοριάνο), Φορνάλς, Ρόδρι, Ουνάλ, Μπακαμπού (60’ Μπάκα)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 4-1

Γήπεδο: RCDE Stadium

Μεγάλη νίκη με 4-1 πέτυχε η Εσπανιόλ επί της Λα Κορούνια, με τον Αρίμπας να είναι ο μοιραίος παίκτης.

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Σάντσεθ σέντραρε από δεξιά και ο Μπαπτιστάο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0 ενώ στο 12’ ο Σχαρ έκανε λάθος, ο Μορένο μπήκε στη φάση αλλά ο Παντίλιμον πρόλαβε και στο 15’ μετά από σέντρα του Πιάτι από αριστερά, ο Χουράδο πήρε μόνος την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 20’ μετά από σέντρα του Νταρντέρ, ο Μορένο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 22’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Μορένο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αρίμπας και κατέληξε στα δίχτυα του Παντίλιμον για το 2-0. Στο 28’ το σουτ του Τσολάκ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 32’ ο Πάου Λόπεθ απέκρουσε το νέο σουτ του Τούρκου και στο 40’, ο Πιάτι αστόχησε από καλή θέση.

Η Λα Κορούνια μπήκε σαφώς πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ ο Λόπεθ είπε όχι σε σουτ του Καρτάμπια ενώ στο 54’ ο Λουϊζίνιο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπόρχες με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1. Στο 64’ ο Χουανφράν σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μπόρχες δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα ξανά, ενώ στο 67’ ο Μπόρχες έκανε το γύρισμα από κοντά, με τον Πάου Λόπεθ να πέφτει και να μαζεύει. Κι ενώ η Εσπανιόλ είχε βρεθεί με την πλάτη στα σχοινιά, στο 71’, ο Γκρανέρο κέρδισε πέναλτι από τον Αρίμπας και ο Μορένο από την άσπρη βούλα, έκανε το 3-1. Στο 75’ η κοντινή κεφαλιά του Σχαρ πέρασε ψηλά άουτ και στο 78’ ο Νταρντέρ μπήκε πανέμορφα στην περιοχή και πλάσαρε αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Βαλβέρδε. Από το κόρνερ, ο Μορένο πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά ο Παντίλιμον μπλόκαρε, ενώ στο 79’ ο Σέρχιο Γκαρθία βγήκε μόνος με τον κίπερ της Λα Κορούνια (είχε κάνει απίστευτο λάθος) αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 86’ το σουτ του Λούκας κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 89’ ο Σέρχιο Γκαρθία σημάδεψε το δοκάρι της Λα Κορούνια και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπαπτιστάο σέντραρε από δεξιά και ο Μορένο με κοντινό πλάσε έκανε το 4-1 (από φανερή θέση οφσάιντ).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πάου Λόπεθ, Νταβίντ Λόπεθ, Σάντσεθ, Μάρτιν, Ερμόσο, Μπαπτιστάο, Ντιόπ (70’ Ρόκα), Πιάτι (59’ Γκρανέρο), Νταρντέρ, Χουράδο (65’ Σέρχιο Γκαρθία), Μορένο

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Παντίλιμον, Σχαρ, Λουϊζίνιο, Χουανφράν, Αρίμπας, Γκιγιέρμε (69’ Αντόνε), Μπόρχες, Τσολάκ, Βαλβέρδε (74’ Μπόρχα Βάλε), Καρτάμπια (85’ Γκάμα), Λούκας Πέρεθ

https://youtu.be/TXX3_fIwk20

https://youtu.be/VIQDJ2HZSlY

https://youtu.be/0YR4v13Rpfk

https://youtu.be/6nbvQVQB9FY

https://youtu.be/OODpAqacIs8

https://youtu.be/_U0mJfyd_jA

https://youtu.be/a9DlHTD-fVw

https://youtu.be/Cssm2NU8buA

https://youtu.be/SwP88Z3qJ70

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button