ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Άνταμ!(pics+vids)

Γενέθλια έχει σήμερα ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Άνταμ Τζανετόπουλος και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά!

Τα 25 του χρόνια «κλείνει» σήμερα ο Άνταμ Τζανετόπουλος και το LamiaSports, ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα για να ευχηθεί στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, χρόνια πολλά!

Άνταμ Τζανετόπουλος

Γεννήθηκε στο Βόλο στις 10 Φεβρουαρίου του 1995 και αγωνίζεται σε δύο θέσεις εξίσου καλά. Παίζει ως κεντρικός αμυντικός, όπου είναι η φυσική του θέση, αλλά επί Γκας Πογιέτ και Τραϊαννού Δέλλα στην ΑΕΚ αγωνίστηκε και ως αμυντικό χαφ.

Σε ηλικία 15 ετών έφυγε από τον Βόλο και πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου και έμεινε από το 2009 έως το 2012, παίζοντας σε όλα τα κλιμάκια των «ερυθρόλευκων».

Το 2012 επέστρεψε και πάλι στον Βόλο για να αγωνιστεί στη Νίκη με την οποία σημείωσε αρκετά καλές εμφανίσεις αναγκάζοντας την ΑΕΚ να κάνει δικό της.

Από το 2013 λοιπόν ο Τζανετόπουλος ανήκει στο δυναμικό της Ένωσης, έχοντας συμπληρώσει συνολικά 30 συμμετοχές.

Το 2017 ο 23χρονος σέντερ μπακ φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, ως δανεικός από την ΑΕΚ. Πραγματοποιώντας 17 εμφανίσεις ο Άνταμ έκανε μία εκπληκτική σεζόν και τότε υπενθύμισε σε πολλούς για ποιον λόγο τον επέλεξε η ομάδα της Αθήνας…

Πριν έρθει στον ΠΑΣ Λαμία, ο Άνταμ έκανε ένα πέρασμα από τον Απόλλων Σμύρνης, με τον οποίο συμπλήρωσε 13 συμμετοχές ενώ πέτυχε και 1 γκολ!

Τον Ιανουάριο του 2019, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανακοινώνεται από τη Λαμία με την οποία έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμή σε 9 παιχνίδια!

Εκτός των ομάδων που έχει φορέσει τις φανέλες τους, ο Τζανετόπουλος έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ21 της Ελλάδας, έχοντας 5 συμμετοχές, ενώ έχει παίξει 1 φορά στην ανδρική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button