Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η Super League 2 «νικάει» τον κορονοϊό – Η ενημέρωση για τον Covid 19

Μόλις 5 κρούσματα έχουν προκύψει στην Super League 2 με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Μόλις 5 κρούσματα έχουν προκύψει στην Super League 2 με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η διοργανώτρια με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League 2 ενημέρωσε σχετικά με τη θωράκιση της κατηγορίας από τον κορονοϊό.

Η SL2 που ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο μετράει μόλις 5 κρούσματα σε σύνολο 4891 τεστ που έχουν κάνει οι ομάδες.

Με βάση τους αριθμούς που προκύπτουν και σε σχέση με τα κρούσματα τα οποία υπάρχουν στην Super League 1, η SL2 ίσως να είναι ένα από τα ασφαλέστερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την θωράκιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό των κινδύνων διασποράς του ιού από την πρώτη στιγμή οι 12 ΠΑΕ της Super League 2, ακολούθησαν κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό εγκρίθηκε από την Υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, οι ομάδες έχουν υποβληθεί σε 4891 τεστ με μοριακό έλεγχο real time (RT-PCR), από τα οποία έχουν προκύψει πέντε (5) κρούσματα (ποσοστό 1%).

Αντίστοιχα στην Football League, μετά τη διασφάλιση της παράτασης του αγωνιστικού έτους από την Ε.Ε., οι ΠΑΕ ξεκίνησαν τις προπονήσεις έχοντας διενεργήσει ήδη 644 τεστ, χωρίς κανένα θετικό κρούσμα.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button