Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έτσι πήρε την ήττα… ο Πλατανιάς!

Δείτε το match report της κρητικής ΠΑΕ από την χθεσινή ήττα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Δείτε το match report:

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας από την Λαμία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Αν και ο Πλατανιάς στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και να βάλει σε άλλη τροχιά τον αγώνα, δύο αδράνειες στην άμυνα του στοίχησαν για μια ακόμα φορά ακριβά.

Στο 41ο λεπτό, χάθησε διπλή σημαντική ευκαιρία, όταν ο Ντεβέσα μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Ενσικουλού, έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κρος από πολύ καλό σημείο σούταρε άουτ.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 50΄ με διαγώνιο σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ενώ στο 67′ ο διαιτητής Μπλάνας από την Μεσσηνία θα μπορούσε να δώσει πέναλτι για την ομάδα μας, όταν ο Ασίγκμα μάρκαρε αντικανονικά τον Κοροβέσημέσα στην πειοχή.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις και πάλι από τον Βασιλαντωνόπουλο με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η ταυτότητα του αγώνα

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας) – Σίπκας (Σάμου)
4ος διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Αναστασόπουλος (33′),Παπαδόπουλος (83′) – Στάθης (15′), Πλιάτσικας (16′), Γκρζέλτσακ (78′), Ενσικουλού (88′)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Ομο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (57′ Πίτι), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (86′ Φράγκος), Βάντερσον (80′ λ.τρ. Τσούκαλος).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (65′ Κοροβέσης), Καρυπίδης (80′ Δημούτσος), Βάντερσον, Κρος, Ντεβέσα (72′ Παπανικολάου), Πατράλης, Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button