Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ύμνοι Καπέλο για Τζανιόλο

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Φάμπιο Καπέλο στα ιταλικά Μέσα, το στυλ παιχνιδιού του Τζανιόλο παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτό του Πολ Πογκμπά.

Στην τρομερή εμφάνιση του Νικολό Τζανιόλο εναντίον της Πόρτο για την φάση των «16» του Champions League στάθηκε ο πρώην προπονητής της Ρόμα, Φάμπιο Καπέλο.  Στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στους «δράκους», ο 19χρονος μέσος έδειξε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη πόσο ταλαντούχος παίκτης είναι. Πλέον η ιταλική ομάδα είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς επικράτησε με 2-1 της Πόρτο, χάρις στα δύο γκολ που πέτυχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.  Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε στο Sky Sports Italia πως ο μέσος της Ρόμα του θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Πολ Πογκμπά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Πολ Πογκμπά και ο Νικολό Τζιανόλο έχουν πολλές ομοιότητες στο παιχνίδι τους. Κοιτάνε συνέχεια να δώσουν την μπάλα, θέλουν να κάνουν πάντα το κάτι παραπάνω, είναι ποιοτικοί και έχουν αρκετά καλό μακρινό σουτ».  Παρόλα αυτά υπάρχει ένα πράγμα πάνω στον Τζανιόλο που δεν αρέσει στον Φάμπιο Καπέλο. «Τα τατουάζ που έχει στα πόδια του, δεν μου αρέσουν και πάραπολύ» συμπλήρωσε ο 72χρονος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button