ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πολλά τα λάθη για Λαμία και Γιάννινα

Στο 0-0 έμειναν ο ΠΑΣ Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε κάτι θεαματικό να μας προσφέρει.

Στο 0-0 έμειναν ο ΠΑΣ Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε κάτι θεαματικό να μας προσφέρει.

Και δεν είχε κάτι θεαματικό το παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη. Η δύναμη και οι ωραίες συνεργασίες του ΠΑΣ Λαμία σε συνδυασμό με την πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών των Ιωαννίνων δεν έφεραν κάποιο γκολ στον αγώνα.

Οι τελικές προσπάθειες λίγες για τις δύο συγκεκριμένες ομάδες, καθώς η Λαμία είχε μόλις 4 ενώ η Ηπειρωτική ομάδα είχε 7. Όμως, τα λάθη ήταν αρκετά. Θα λέγαμε πως για την ομάδα της Φθιώτιδας ο σημερινός αγώνας αποτελεί ένα ρεκόρ λαθών καθώς σε 94 λεπτά αγώνα, έγιναν 58 λάθη.

Βέβαια, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη προσπάθησε και κατάφερε να ξεπεράσει τους γηπεδούχους στα λάθη όπου μέτρησαν έως το τέλος 66.

Πιο αναλυτικά τώρα, η Λαμία μετά από αρκετά παιχνίδια είχε τόσο μεγάλο αριθμό λαθών, τα οποία έγιναν κυρίως στο κέντρο. Πρώτος σε λάθη για τον ΠΑΣ ήταν ο Λάζαρ Ρόμανιτς ο οποίος είχε 13 λάθη. Τον ακολούθησε ο Τάσος Καραμάνος με 8.

Από την άλλη, για την ομάδα της Ηπείρου από τα 66 συνολικά λάθη τα 13 τα έκανε ο Γιώργος Παμλίδης, ενώ τον ακολούθησε ο Μάρβιν Πίρσμαν με 12.

Διαβάστε επίσης

Back to top button