FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πήρα μία δίκαιη απόφαση»

Νέες δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον πολυσυζητημένο αγώνα του Σαββάτου, ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου στο αθλητικό ραδιόφωνο «Metropolis» για την απόφαση να μην εκδόσει εισιτήρια.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

Την απόφαση να μη δεχθεί φίλους του ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι σε δύσκολη θέση αλλά προσπαθούν να με φέρουν. Πήρα μια δίκαιη απόφαση που έχει ως στόχο να προστατέψει και τις δύο ομάδες. Οι φίλαθλοι από όλα πρέπει να σκέφτονται τις ομάδες και να τις στηρίζουν. Εμείς κάτι ξέρουμε, κάτι γνωρίζουμε. Ο κ. Σαββίδης έβγαλε και αυτός ανακοίνωση και ζήτησε να μην κατέβουν οι φίλοι της ομάδας. Προφανώς είχε τους λόγους του για να βγάλει μια τέτοια ανακοίνωση».

Το εάν είχε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ πιο πριν: « Έγινε μια συνάντηση και ζήτησε ο ΠΑΟΚ 2.000 εισιτήρια και μάλιστα μας είπαν ότι δε θα φτάσουν κιόλας. Το γήπεδο χωράει πέντε χιλιάδες και κάτι φιλάθλους. Καταλαβαίναμε ότι ο κόσμος σίγουρα θα ξεπερνούσε τις τέσσερις με πέντε χιλιάδες αφού οι Λαμιώτες και οι γύρω γύρω θα ερχόταν. Εμείς μπορούσαμε να δώσουμε μέχρι 1000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ. Είδαμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Ενημέρωσα τον ΠΑΟΚ για την απόφαση μου. Δεν είπαν ούτε ναι ούτε όχι».

Την επιλογή να γίνει το ματς σε διαφορετικό γήπεδο: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο γήπεδο εδώ κοντά. Δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα θα μου έδινε το γήπεδο για αυτόν τον αγώνα».

Την πρόθεση της Θύρας 4 να πάει στη Λαμία: «Μίλησα πριν λίγο με την αστυνομική διεύθυνση, μου είπαν ότι γνωρίζουν ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ σκέφτονται να έρθουν. Μου ζήτησαν να ελέγξουμε τις προσκλήσεις και να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Περνάνε όλα από αυστηρό έλεγχο».

Τέλος, τόνισε: «Να σκεφτούν πάνω από όλα την ομάδα τους. Να σκεφτούν ότι με τα δεδομένα αυτά δεν κάνεις κάτι για την ομάδα σου. Πρέπει να υπάρξει ανακωχή. Να αγαπούν και να στηρίζουν την ομάδα τους. Δεν έχω κάτι με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button