Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Αβονίγι!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Νιγηρία, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Ταϊβό Αβονίγι, ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη βελγική Μουσκρόν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα  «allnigeriasoccer», ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το νεαρό επιθετικό  Ταϊβό Αβογίνι, την ίδια ώρα που ο Νιγηριανός ο οποίος ανήκει στην Λίβερπουλ δεν έχει αποκτήσει ακόμη βίζα παραμονής στην Αγγλία.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει 10 γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα της Μουσκρόν σε 31 συμμετοχές.

Ο Ταϊβό Αβογίνι θα μπορούσε να είχε αγωνιστεί σε περισσότερες παιχνίδια, ωστόσο ένας τραυματισμός στο μηρό στις αρχές Απριλίου του στέρησε τη συμμετοχή στο υπόλοιπο των πλέι οφ, αλλά όπως λέγεται δεν είναι κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει κανένα από τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν, καθώς όπως υποστηρίζουν η ομάδα έχει μπροστά της τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button