Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην ΑΕ Μυκόνου και επίσημα ο Τσιώλης!

Το τιμόνι της ΑΕ Μυκόνου, που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική, ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης, όπως ανακοίνωσε η νησιώτικη ομάδα, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι θα έχει περισσότερα καθήκοντα.

Το τιμόνι της ΑΕ Μυκόνου, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης, όπως ανακοίνωσε η νησιώτικη ομάδα, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι θα έχει περισσότερα καθήκοντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Μυκόνου:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου με τεράστια χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Σάκη Τσιώλη!

Ο κοουτς με την τεράστια εμπειρία, πολύ βαρυ βιογραφικό και παραστάσεις στις πλάτες του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Α Εθνικής κατηγορίας και superleague αργότερα αλλά και με έργο σε μεγάλες ομάδες με ιστορικές χρονιές που άφησαν το στίγμα τους όπως εκείνες με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ! Ο ρόλος του εκτός από προπονητή της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και πιο ουσιαστικός καθώς θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα !

Είναι τιμή για τη διοίκηση ,το σύλλογο και ολόκληρη τη Μύκονο η παρουσία του εδώ !

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!»

Διαβάστε επίσης

Back to top button