Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βαρούχας: «Καμία αμφισβητούμενη φάση του Λαμία – Γιάννινα»

Δεν υπήρχε καμία επίμαχη φάση στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να σχολιάσει ο τηλεδιαιτητής, Παναγιώτης Βαρούχας. Δείτε τι είπε για τα υπόλοιπα ματς.

Δεν υπήρχε καμία επίμαχη φάση στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να σχολιάσει ο τηλεδιαιτητής, Παναγιώτης Βαρούχας. Δείτε τι είπε για τα υπόλοιπα ματς.

Ανεξήγητα χαλαρό στον πειθαρχικό έλεγχο έκρινε τον Βούλγαρο Καμπάκοφ για τη διαιτησία του στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-1), όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα τόνισε πως το γκολ νίκης του Απόλλωνα απέναντι στον ΟΦΗ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου:

Απόλλων-ΟΦΗ (Γκορτσίλας): «Σε ένα πέναλτι που ζητά ο Απόλλων δεν υπάρχει παράβαση, γιατί βρίσκει καθαρά μπάλα ο αμυνόμενος. Στο νικητήριο γκολ του Απόλλωνα, στο 84’, υπήρξε λάθος. Στην έξοδο που κάνει ο Σωτηρίου χάνει την μπάλα χωρίς να υπάρχει παράβαση. Ο Λισγάρας στη συνέχεια κάνει μεταβίβαση στον Ιωαννίδη που σκοράρει. Θα πρέπει να καλύπτεται από δυο παίκτες, ο ένας, ο Γουές είναι πάνω στη γραμμή, αλλά δεν καλύπτει και ο Σωτηρίου τον Ιωαννίδη. Άρα το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβγαλαν γραμμή από το VAR για να το δούμε όλοι».

Αστέρας-ΠΑΟΚ (Ευαγγέλου): «Στο γκολ του ΠΑΟΚ στο 20’ βλέπουμε τη γραμμή, αλλά δεν βλέπουμε πότε έχει φύγει η μπάλα από τα πόδια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και σε ποια θέση είναι ο Κρμέντσικ. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη λήψη, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Η τεχνολογία γραμμής πάντως δεν αμφισβητείται. Ένα οφσάιντ σε επίθεση του Αστέρα σωστά υποδείχτηκε, ενώ δεν υπάρχει πέναλτι σε μια πτώση του Τζόλη».

Άρης-Ατρόμητος (Τζοβάρας): «Δεν υπήρχε κάποια φάση για την οποία υπάρχουν αμφιβολίες».

ΑΕΛ-Παναιτωλικός (Διαμαντόπουλος): «Να απονείμουμε τα εύσημα στον πρώτο βοηθό, τον Νικολαΐδη. Υπέδειξε τρεις παραβάσεις οφσάιντ και ήταν σωστός σε όλες».

Λαμία-ΠΑΣ (Παπαδόπουλος): «Δεν υπήρχε καμία φάση για να συζητήσουμε».

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Καμπάκοφ): «Στο πρώτο ημίχρονο ο Βούλγαρος ήταν ανεκδιήγητος στον πειθαρχικό έλεγχο. Έκανε εκπτώσεις. Στο 7’ ο Ανσαριφάρντ ήθελε κάρτα, στο 15’ ο Μολό ήθελε κάρτα και πήρε άλλη στη δεύτερο. Ο Λάτσι βρήκε μπάλα και πηγαίνει στο πρόσωπο του Ιωαννίδη, έπρεπε να πάρει κίτρινη, όχι κόκκινη. Ο Ενγκμπακοτό επίσης έπρεπε να πάρει κίτρινη. Η κάρτα στον Αλεξανδρόπουλο ήταν η πιο… ανώδυνη από αυτές που έδωσε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μαουρίσιο επίσης έπρεπε να πάρει κάρτα για άπλωμα χεριού. Ο Καμπάκοφ ‘έπνιξε’ 6-7 κίτρινες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έβγαλε σωστά τις κάρτες. Όταν έχεις δεχτεί κάρτα, αλλιώς παίζεις στο υπόλοιπο του αγώνα. Στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ. Υποτίθεται ότι ήρθε ο ξένος για να βάλει τα γυαλιά στους Έλληνες διαιτητές, αλλά…».

Διαβάστε επίσης

Back to top button