Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική ο Οπούντιος Μαρτίνου

Υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν θα δηλώσει συμμετοχή και υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και απομένει να διευκρινιστεί έως το τέλος της εβδομάδας από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο τρόπος επανέναρξης.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε εισήγηση να αλλάξει η προκήρυξη και να διεξαχθεί πρωτάθλημα ενός γύρου. Η Ομοσπονδία περιμένει να δουν πόσα σωματεία θα δηλώσουν συμμετοχή και μετά θα προχωρήσει σε αποφάσεις.

Οι ομάδες της Στερεάς Ελλάδας θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν, με εξαίρεση τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η διοίκηση της λοκρικής ομάδας πήρε την απόφαση να μη δηλώσει συμμετοχή. Έτσι θα υποβιβαστεί στην Α΄ Φθιώτιδας, όμως χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις, δηλαδή αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της περιφέρειάς μας στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αν και ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τα σενάρια που ακούγονται για τον τρόπο επανεκκίνησης, δήλωσαν συμμετοχή. Αταλάντη, Α.Ο. Υπάτου, Αμβρυσσέας Διστόμου, Νέα Αρτάκη, Ηρακλής Ψαχνών και Φωκικός.

Πηγή: Starsports

Διαβάστε επίσης

Back to top button