Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχονται κι΄άλλες αλλαγές στην ΑΕΚ!

Οι προσθήκες των Παπαδημητρίου και Ταυλαρίδη δεν θα είναι οι τελευταίες στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ.

Οι προσθήκες των Παπαδημητρίου και Ταυλαρίδη δεν θα είναι οι τελευταίες στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στη θέση του διευθυντή ακαδημιών έχοντας ρόλο και στο τμήμα σκάουτινγκ, στο οποίο εντάχθηκε και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο πρώτος, για τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνέλεξε καλές πληροφορίες και από τον Χρήστο Πανόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκαν επί σειρά ετών στην Ξάνθη, ουσιαστικά αντικαθιστά τον Κώστα Τσάνα.

Οι αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ δεν είναι τυχαίες. Προφανώς ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένος με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν (Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Νταντσένκο), καθώς ελάχιστες έχουν «βγει». Αποκορύφωμα η προσθήκη του Όλεγκ Νταντσένσκο, μοναδική προσθήκη που έψαχνε για μήνες η ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον αποδεικνύεται αποτυχημένη.

Αυτές οι κινήσεις δεν θα είναι οι μόνες που θα γίνουν, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες με κυριότερη τον αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος στα τέλη του μήνα θα αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ενώ αναμένονται κι άλλες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, καθώς το αφεντικό της ομάδας θεωρεί πως υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες.

πηγή: Sport-FM

Photo Credits: CHAMPIONS LEAGUE / EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης

Back to top button