Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρέσει ο Ρόνι Λόπες, προτάθηκε ο Παβόν

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τις θέσεις των εξτρέμ βρίσκεται ο Ρόνι Λόπες. Προτάθηκε και ο Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς.

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τις θέσεις των εξτρέμ βρίσκεται ο Ρόνι Λόπες. Προτάθηκε και ο Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς.

Το θέμα της απόκτησης ενός ακραίου επιθετικού από τους “ερυθρόλευκους” βρίσκεται στην τελική ευθεία και φαίνεται ότι δεν θα αργήσουν οι εξελίξεις.

Μία περίπτωση που αρέσει πολύ στον Μαρτίνς, είναι του Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης, ο οποίος είχε “παίξει” για τους πρωταθλητές και πέρυσι το καλοκαίρι. Πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Νις, κάνοντας γεμάτη σεζόν (33 συμ., 5 γκολ, 2 ασίστ). Ατζέντης άλλωστε του 25χρονου Πορτογάλου εξτρέμ είναι ο Ζόρζε Μέντες με τον οποίο υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις και φέρεται να έχουν ήδη γίνει επαφές για να μετακομίσει ο παίκτης σε Ολυμπιακό ή Μπενφίκα, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό. Η Σεβίλλη εξάλλου παραχωρεί τον Λόπες είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη εξτρέμ που προτάθηκε στον Ολυμπιακό είναι ο Κριστιάν Νταβίντ Παβόν. Ο 25χρονος, 11 φορές διεθνής Αργεντινός, επέστρεψε στη Μπόκα Τζούνιορς μετά από έναν διετή δανεισμό στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ωστόσο έπαιξε ελάχιστα και φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει εκ νέου. Η περίπτωσή του πάντως είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο σύμφωνα με τους Αργεντινούς, αλλά και τον ατζέντη του παίκτη, η Μπόκα θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button