Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πορταριά ή Κίελτσε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Μέσα στη βδομάδα θα αποφασίσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού σχετικά με το που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία του συλλόγου.

Την απόφαση για την περιοχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς θα πάρουν μέσα στη βδομάδα στον Παναθηναϊκό.

Δύο είναι τα μέρη που παίζουν σύμφωνα με τη Sportday. Ένα στην Ελλάδα και ένα εκτός συνόρων, με τη δεύτερη περίπτωση, αυτή δηλαδή του Κίελτσε στην Πολωνία να περιέχει ερωτηματικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο Κίελτσε τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί προετοιμασία η ΑΕΚ, ενώ είναι περιοχή που ξέρει ο Ρόκα αφού εκεί έκανε προετοιμασία και η ΑΕΚ Λάρνακας. Μία πρώτη σκέψη για προετοιμασία στην Πολωνία υπάρχει, αλλά το ζήτημα ότι ίσως να μην βρει το «τριφύλλι» δυνατά φιλικά παίζει ρόλο.

Η άλλη επιλογή παίζει εδώ και καιρό, με την Πορταριά να αποτελεί πιθανό μέρος για να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Εκεί το πρόβλημα είναι ότι προετοιμασία θα κάνει και ο ΠΑΟΚ που έχει «κλείσει» το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο. Αν ο «δικέφαλος» περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η προετοιμασία του θα πραγματοποιηθεί 11-20 Αυγούστου, οπότε θα είναι εμπόδιο για τους «πράσινους» που έχει προγραμματίσει την προετοιμασία το διάστημα 13-23 Αυγούστου.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button