Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ήττα σοκ για τη Νάπολι…(vid)

Ήττα σοκ για τη Νάπολι με 1-0 από την Κάλιαρι και μάλιστα μέσα στο «Σαν Πάολο».

Ήττα σοκ για τη Νάπολι με 1-0 από την Κάλιαρι και μάλιστα μέσα στο «Σαν Πάολο».

SERIE A’-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-1

Γήπεδο: Σαν Πάολο

Κάζο ολκής για τη Νάπολι που έχασε μέσα στην έδρα της από την Κάλιαρι με 1-0.

Στο 13’ ο Μέρτενς πέρασε όμορφα για τον Λοσάνο που από καλό σημείο, σούταρε άστοχα και στο 38’ στην εξέλιξη ενός κόρνερ, ο Ζιελίνσκι έκανε το γύρισμα από το πέναλτι αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Στο 42 ο Μέρτενς έβγαλε για τον Ινσίνιε, αλλά ο Όλσεν βγήκε και  τον έκλεισε σωτήρια.

Στο 50’ μετά από σέντρα του Ρογκ, ο Ιονίτσα πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα μόλις έξω, ενώ στο 53 μετά από κόρνερ ο Μανωλάς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Όλσεν έσωσε με διπλή προσπάθεια. Στο 58’ ο Όλσεν είπε όχι σε σουτ του Ζιελίνσκι και από το κόρνερ ο Κουλιμπαλί πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σουηδός έσωσε ξανά. Στο 62’ οι «παρτενοπέι» είχαν δοκάρι με τον Μέρτενς με τον Βέλγο να έχει κι άλλο δοκάρι, τρία λεπτά αργότερα. Η Νάπολι πίεσε κι άλλο, έχασε νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Γιορέντε στο 86’ αλλά στην κόντρα ο Νάντες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κάστρο με κεφαλιά έκανε το 0-1 και πάγωσε το «Σαν Πάολο». Μάλιστα στο 88’ αποβλήθηκε και ο Κουλιμπαλί.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μανωλάς, Μακσίμοβιτς (46’ Κουλιμπαλί), Μάριο Ρουί, Ντι Λορέντζο, Άλαν, Ζιελίνσκι, Μέρτενς, Καγιεχόν, Λοσάνο (66’ Γιορέντε), Ινσίνιε (74’ Μίλικ)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Όλσεν, Κλάβαν, Κατσιατόρε, Πιζακάνε, Λυκογιάννης, Ιονίτσα, Πέδρο (90+1’ Κεπιτέλι), Ρογκ (72’ Κάστρο), Νάντες, Ολίβα, Σιμεόνε (74’ Τσέρι)

Διαβάστε επίσης

Back to top button