Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Γεμάτη» η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό!

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει γεμάτο οπλοστάσιο εν όψει του αγώνα της Δευτέρας για την ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό. #slgr #aekfc #levadeiakosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει γεμάτο οπλοστάσιο εν όψει του αγώνα της Δευτέρας για την ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό. #slgr #aekfc #levadeiakosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα τη σύντομη προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό στην Opap Arena (18:30). Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη αφήσει πίσω το 3-0 επί του Ολυμπιακού και έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στο προσεχές ματς που κρύβει παγίδες. Στόχος δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς και μία ακόμη καλή εμφάνιση, με στόχο να αξιοποιηθούν τυχόν στραβοπατήματα των ανταγωνιστών, αλλά και εν όψει του δύσκολου προγράμματος που έρχεται.

Το καλό για τον Ματίας Αλμέιδα είναι πως έχει γεμάτο οπλοστάσιο. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή ο Τζαβέλλας, που αποχώρησε με ενόχληση από το ντέρμπι της Πέμπτης αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό. Εκτός μάχης είναι πάλι οι Φερνάντες και Μοχαμάντι, που συνεχίζουν ατομικό αλλά πολύ σύντομα θα είναι ξανά διαθέσιμοι.

Προβλέψεις για την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν ακόμη με ασφάλεια, αλλά όλα δείχνουν πως θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι περισσότεροι από όσους παίζουν συνήθως στο πρωτάθλημα. Δηλαδή ο Αθανασιάδης στο τέρμα, οι Μουκουντί και Βίντα στα στόπερ, ο Ρότα στα μπακ, ο Γιόνσον και ο Πινέδα στα χαφ, ο Άμραμπατ στα άκρα και ο Αραούχο στην επίθεση. Υπάρχουν και οι επιλογές παικτών που αγωνίστηκαν την Πέμπτη αλλά δεν θεωρούνται… ρεζέρβες (όπως άλλωστε αποδεδειγμένα κανένας δεν λογίζεται τέτοιος από τον Αλμέιδα), δηλαδή οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και φυσικά ο Γκαρσία.

Δεν είναι, πάντως, απίθανο κάποιοι παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί να πάρουν ανάσες, όπως οι Χατζισαφί και Γκαρσία.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button