FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι μία σειρά αγώνων… που μπαίνει το «πρέπει» μπροστά!

Τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας έτσι μία σειρά αγώνων μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας κυρίως, που μπαίνει μπροστά η λέξη «πρέπει».

Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Λαμία έχει μέχρι στιγμής σκαμπανεβάσματα και μάλιστα απότομα. Στην αρχή η ομάδα ξεκίνησε με αποηγοτευτικές εμφανίσεις, κακή μπάλα και γενικά έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Όταν ανέβαλε ο Μάκης Χάβος, τα πράγματα άλλαξαν αρκετά . Η ομάδα αντέδρασε, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και έδειξε πως και φέτος θα «παλέψουν» έως το τέλος για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τον τελευταίο μήνα, τα πράγματα και πάλι έχουν πάρει κάπως την κάτω βόλτα και κυρίως βαθμολογικά μιας και η ομάδα συνεχίζει και παίζει πολλές φορές εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά όταν δεν έρχονται οι βαθμοί υπάρχει θέμα.

Σε τουλάχιστον τρία παιχνίδια (Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Άρη) η Λαμία ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλό της και δεν κατάφερε να πάρει τίποτα, ούτε καν την ισοπαλία.

Το θέμα είναι πλέον πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, μιας και χρόνος για σκέψεις και αναφορές στα προηγούμενα ματς δεν υπάρχει. Από τη Δευτέρα 21/1 ξεκινάει για την ομάδα του Χάβου μία σειρά αγώνων που κυρίως θα δοθούν στο ΔΑΚ Λαμίας και θα κρίνουν πολλά.

Τα ματς με τους Αθηναίους

Ξεκινώντας από τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα, περνάμε στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής, όπου στη Λαμία θα βρεθεί ο Ατρόμητος (από τον οποίο είχε χάσει μόλις 1-0 ο ΠΑΣ).

Μετά την ομάδα του Κάναντι, το ΔΑΚ της πόλης θα επισκεφθεί ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος και αυτός είναι ο Μπάμπης Τεννές με τη νέα του ομάδα τον Απόλλων Σμύρνης.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο, η Λαμία θα πρέπει να παλέψει για ότι πιο θετικό μπορεί να πάρει αλλά σίγουρα πρώτος στόχος είναι η νίκη. Τώρα, όσο αφορά τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Έχουν αγωνιστεί όλες οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας με τον Απόλλων και κατά κύριο λόγο έχουν πάρει άνετα ή δύσκολα τους τρεις βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία δικαιλογία αν δεν έρθει η νίκη.

Μετά τα τρία ματς με τους Αθηναίους, το ΔΑΚ Λαμίας θα επισκεφθεί ο Παναιτωλικός, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και η πρώην ομάδα του Χάβου.

Ο Παναιτωλικός, παρόλο που ξεκίνησε νωθρά, πλέον έχει «ρολάρει» η ομάδα και βρίσκοντας τα πατήματά της έχει σκαφραλώσει στην 6η θέση. Όπως και να έχει όμως, η «κυανόλευκη» ομάδα δεν κοιτά τη θέση τον αντιπάλο της. «Χτυπάει» όλα της τα παιχνίδια και έτσι θα κάνει και με τους Αγρινιώτες.

Σημαντικό και σε αυτό το παιχνίδι, να μην χάσει η ομάδα αλλά και πάλι πρώτος στόχος είναι η νίκη…

Τα δύο εκτός… στις άκρες της Ελλάδας

Και αφού ολοκληρωθεί αυτή η σειρά αγώνων εντός έδρας, τελειώνουμε με τον ΠΑΣ Λαμία να ταξιδέψει στις δύο άκρες της Ελλάδος για την 20η και 21η αγωνιστική.

Αρχικά, για την 20η αγωνιστική θα βρεθεί στην Ξάνθη για να παίξει με την τοπική ομάδα, ενώ μία αγωνιστική αργότερα ο ΠΑΣ θα πάει στην Κρήτη για να παίξει με τον ΟΦΗ.

Και από τα δύο παιχνίδια αυτά, το ζητούμενο είναι ένα για τη Λαμία. Να μην ηττηθεί. Δύο ισοπαλίες απέναντι σε αυτές τις δύο ομάδες ίσως αποτελέσουν αργότερα «χρυσός».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button