ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φώναξε «παρών» ο Γκούγκα!

MVP του αγώνα σήμερα ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι με τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία να «τρίβει τα χέρια» του μετά την εμφάνιση του Γεωργιανού μέσου.

MVP του αγώνα σήμερα ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι με τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία να «τρίβει τα χέρια» του μετά την εμφάνιση του Γεωργιανού μέσου.

Στο 1-1 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν από ορισμένες καλές στιγμές και παραπάνω τέρματα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με το γκολ του Νινούα όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν ψυχή και αντέδρασαν!

Σκόραραν με τον Τζέιμς και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης, ήταν ξεκάθαρα ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος, φώναξε βροντερό παρών εν όψει της συνέχειας και ο Μιχάλης Γρηγορίου «τρίβει τα χέρια» του για την επιπλέον επιλογή στα χαφ που διαθέτει!

Ο 28χρονος ανασταλτικός χαφ, εκτός ότι κέρδισε όλες τις μονομαχίες του με τον συμπατριώτη του αλλά και ψηλότερό του, Νίκα Νινούα, είχε αρκετά κλεψίματα ενώ δημιούργησε και προϋποθέσεις απειλής για τη Λαμία.

Μία γεμάτη εμφάνιση για τον βραχύσωμο χαφ, ο οποίος μέχρι και το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, έτρεψε ασταμάτητα τόσο στο κέντρο που είναι ο χώρος ευθύνης του, όσο και στις δύο εστίες. Αν και αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, ο Γκούγκα μας έδειξε σήμερα πως μπορεί να αναλάβει και έναν ρόλο παρόμοιο με αυτόν του box to box μέσου, να πατάει δηλαδή τόσο στην αντίπαλη εστία όσο και στην άμυνα της ομάδας του.

Ξεκάθαρα ένας χρήσιμος ποδοσφαιριστής, ένα «εργαλείο» στα χέρια του Γρηγορίου όπου ίσως θα πρέπει να του δοθεί κι΄άλλος χρόνος όχι μόνο στο πλαίσιο του ροτέισον.

Διαβάστε επίσης

Back to top button