Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κοντά στην Μπενφίκα ο Σεμέδο»

Επιμένουν οι Πορτογάλοι ότι η Μπενφίκα όχι μόνο κινείται δυναμικά για τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά βρίσκεται και κοντά στην απόκτησή του.

Τις τελευταίες ώρες επανήλθε “δυνατά” στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε μάλιστα και στο πρωτοσέλιδο του χθεσινού (2/9) φύλλου της “A Bola”.

Σύμφωνα, δε, με όσα μετέδωσε το πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο TVI24: «Ο Σεμέδο βρίσκεται κοντά στη Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ του Μαρινάκη οφείλουν στη Μπενφίκα 8 εκατ. ευρώ από τις μεταγραφές των Πέπε και Ζοάο Καρβάλιο αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός ζητάει 10 εκατ. ευρώ. Μία συμφωνία είναι λογική…».

Άλλα ΜΜΕ της Ιβηρικής αναφέρουν ότι οι «Αετοί» προσφέρουν 6 εκατ. ευρώ και δανεικό τον 21χρονο εξτρέμ Ζότασ, που είναι εκτός πλάνων του Ζέσους.

Από την Αργεντινή επίσης προέκυψε η πληροφορία ότι η Μπενφίκα προτίθεται να βάλει στα ανταλλάγματα και τον 30χρονο στόπερ Λέμα, που είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού πριν 2 χρόνια, αλλά είχε υπογράψει τελικά στην ομάδα της Λισαβόνας. Ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button