Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ρίχνει το κασέ του ο Καβάνι

Διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Έντισον Καβάνι.

Διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Έντισον Καβάνι.

Τις όποιες μεταγραφικές τους εκκρεμότητες τρέχουν να διευθετήσουν οι ομάδες, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου.

Ένας παίκτης, που συνεχίζει να παραμένει χωρίς ομάδα είναι ο Έντισον Καβάνι, ο οποίος σύμφωνα με της AS αποτελεί πρώτο στόχο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το συγκεκριμένο ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως το περιβάλλον του Ουρουγουανού επιθετικού επικοινώνησε απευθείας με τους «ροχιμπλάνκος» για να το καταστήσει σαφές. Επιπλέον ο ίδιος εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία με την έτερη ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ λάμβανε στην Παρί Σεν Ζερμέν το ποσό των εκατομμυρίων ευρώ την σεζόν, ποσό το οποίο δεν μπορεί να πληρώσει για τον ίδιο η Ατλέτικο. Ωστόσο σύμφωνα με την AS υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα.

Αυτό δεν είναι άλλο, από το ότι θα πρέπει η Ατλέτικο να προχωρήσει στην πώληση του Ντιέγκο Κόστα, ωστόσο λίγες μέρες πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου δεν έχει φτάσει στα χέρια της κάποια πρόταση που να την πείθει με την Παρί Σεν Ζερμέν να εμφανίζεται ως μία από τις υποψήφιες ομάδες.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button