FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι προπονητές της SuperLeague και ο «ακλόνητος» Μπάμπης Τεννές!

Δείτε ένα αφιέρωμα στους προπονητές της SuperLeague Σουρωτή, με τον coach του ΠΑΣ Λαμία, Μπάμπη Τεννέ να έχει ιδιαίτερη θέση σε αυτό.

Το gazzetta.gr ανοίγει το κεφάλαιο προπονητές στις «μικρομεσαίες» ομάδες της Σούπερ Λιγκ και καταγράφει τα πρώτα δεδομένα.

Πάντα έχει ένα ενδιαφέρον το ζήτημα «πάγκος» στη Σούπερ Λιγκ. Αν και τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο έχει μετριαστεί, στα μέρη μας ο όρος «ηλεκτρικός» εξακολουθεί να υπάρχει.

Με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν, ας δούμε τα δεδομένα που ισχύουν γύρω από τους προπονητές στις κατά τεκμήριο «μικρομεσαίες» ομάδες. Με μία υπενθύμιση για όσους… προτρέχουν.

Οταν ένα ανάλογο deal «τελειώνει», σχεδόν πάντα ανακοινώνεται. Αλλωστε στα κλαμπ θέλουν πάντα να έχουν «επικυρωμένο» ποιος θα κρατά τα «ηνία» τους και την επόμενη σεζόν.

Είναι ζήτημα προγραμματισμού και αποφυγής φαινομένων αβεβαιότητας.  Αρα μέχρι τότε, τα όσα ακούγονται-λέγονται, είναι μόνο για τα… καφενεία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Νταμίρ Κάναντι ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο. Αλλωστε τα πήγε μια χαρά. Μόνη περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα, είναι να έρθει για τον Αυστριακό κάποια πρόταση και αυτόματα να κάνει χρήση της ρήτρας του. Πάντως οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Σάββας Παντελίδης υπέγραψε πρόσφατα νέο διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες και αυτό τα λέει όλα. Το deal έκλεισε στα μέσα του Μαρτίου, οπότε και ξεκίνησαν οι σχετικές επαφές, που δεν διήρκεσαν πολύ.
ΞΑΝΘΗ
Ο Μίλαν Ράσταβατς κάνει δουλειά και μάλιστα μέσω της Ξάνθης βρέθηκε και στο τιμ της Εθνικής Σερβίας. Υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Οι «κυανέρυθροι» τα έχουν πάει περίφημα, παρότι φέτος άλλαξαν πολλά. Αν ο Μιχάλης Γρηγορίου μείνει ή όχι, θα ξεκαθαρίσει στο φινάλε της σεζόν. Αλλωστε υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση, ενώ την ίδια στιγμή ο νεαρός τεχνικός κερδίζει συνεχώς πόντους, εντός και εκτός συνόρων.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Η συμφωνία με τον Τραϊανό Δέλλα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν και από τα τέλη Φλεβάρη σας μεταφέραμε πως «συνεχώς αυξάνονται οι πιθανότητες ο ‘Κολοσσός’ να είναι και την επόμενη σεζόν στα ‘καναρίνια’». Αυτό ισχύει και τώρα. Μετά και το ματς της Λάρισας αναμένονται σχετικές εξελίξεις. Εκτίμηση; Πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει deal.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Οι Βοιωτοί θέλουν, ο Ζοσέ Ανιγκό το βλέπει θετικά, άρα υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αλλά ουσιαστική κουβέντα, παρά τα «θρυλούμενα», δεν έχει γίνει.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Γιάννης Πετράκης έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΠΑΣ. Ετσι οι επαφές θα ξεκινήσουν με αυτό το δεδομένο. Πολύ, μα πάρα πολύ, πιθανό ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
ΑΕΛ
Στον Κάμπο μας έχουν συνηθίσει σε πολλές αλλαγές προπονητών. Ετσι για τον Σωτήρη Αντωνίου δεν μπορούν να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα. Αλλωστε είναι ακόμη πολύ νωρίς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με σκοπό να την οδηγήσει στην παραμονή (κάτι που είναι πολύ κοντά στο να πετύχει) και η συμφωνία των δύο πλευρών έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν. Κανείς ποτέ δεν μίλησε και για του χρόνου, ακόμη και αν έμενε η ομάδα στην κατηγορία.

ΛΑΜΙΑ 

Ο Μπάμπης Τεννές παρότι υπήρξαν «δύσκολες» στιγμές μέσα στη σεζόν, κατάφερε και παραμένει ακλόνητος. Αν οι «νεοφώτιστοι» πάρουν μετά το Πάσχα το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αυτόματα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός. 

ΚΕΡΚΥΡΑ
Τα πάντα για τον Γιάννη Ματζουράκη θα εξαρτηθούν από τη «μάχη» της παραμονής. Αν τελικά οι Φαίακες δεν σώσουν την κατηγορία, αυτόματα θα αλλάξουν τα πάντα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ο Πλατανιάς έχει και μαθηματικά υποβιβαστεί. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι «ερωτηματικό» αν θα τον ακολουθήσει στη Football League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button