Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτή είναι η πρόταση της ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Αγρίνιο

Επίσημο αίτημα από την ΕΠΟ προς τον Φώτη Κωστούλα για τελικό Κυπέλλου στο Αγρίνιο. Οι προσκλήσεις που ζητάει και η αρνητική στάση της Αστυνομίας...

Επίσημο αίτημα από την ΕΠΟ προς τον Φώτη Κωστούλα για τελικό Κυπέλλου στο Αγρίνιο. Οι προσκλήσεις που ζητάει και η αρνητική στάση της Αστυνομίας…

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η Ομοσπονδία έχει βάλει σε πρώτο πλάνο το γήπεδο του Παναιτωλικού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, λόγω και της θετικής στάσης που υπάρχει από τον ισχυρό άνδρα της αγρινιώτικης ομάδας, Φώτη Κωστούλα.

Η ΕΠΟ μάλιστα απέστειλε σήμερα (5/5) επίσημο αίτημα στον μεγαλομέτοχο της του Παναιτωλικού για τελικό στις 24 Μαΐου “με ονομαστικές προσκλήσεις”.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κατανομή των προσκλήσεων σύμφωνα με το πλάνο της ΕΠΟ έχει ως εξής:

ΕΠΟ: 750
Δήμος Αγρινίου: 250
Περιφέρεια: 250
Παναιτωλικός: 250

Συνολικά, δηλαδή, μιλάμε για τελικό Κυπέλλου παρουσία 1500 ατόμων, ενώ στην επιστολή γίνεται λόγος και για νέα συζήτηση αναφορικά με τη χωροθέτηση σε σύσκεψη που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο την ερχόμενη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή πάντως η Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου εμφανίζεται απόλυτα αρνητική, καθώς φέρεται να δηλώνει αδυναμία να διασφαλίσει την τάξη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button