Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αν εμφανιστεί επενδυτής για Ξάνθη ξεφτιλίζεται ο Ολυμπιακός»

Για το θέμα της φερόμενης πολυιδιοκτησίας και για την κίνηση του Χρήστου Πανόπουλου να αποχωρήσει από την Ξάνθη μίλησε – μεταξύ άλλων – ο Αλέξης Κούγιας στον FOCUS 103,6.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ χαρακτηριστικά τα εξής :

“Το θέμα πολυϊδιοκτησίας έχει κριθεί και απλά μας κοροϊδεύει ο Πανόπουλος. Πόσο θα πουλήσει ο Πανόπουλος; Να δούμε τα λεφτά που θα την πουλήσει, πόσα θα πάρει και είμαι σίγουρος ότι θα είναι αγοραστής… καρικατούρα!

Πόσο θα πουλήσει το γήπεδο, πόσο θα πουλήσει την ΠΑΕ; Με γήπεδο δικό της που όντως κόστισε 5.000.000 ευρώ, πρέπει να δούμε σε έναν τραπεζικό λογαριασμό τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ, αν μιλάμε ακόμα και για ξεπούλημα. Να υπάρχει κανονικός αγοραστής όμως, όχι να είναι γκαρσόνι στα Γιαννιτσά όπως ο άλλος που εμφανίστηκε ξαφνικά εκατομμυριούχος.

Αν ο Πανόπουλος διαλύσει την ΠΑΕ Ξάνθη ή βρει κανονικό αγοραστή τότε εγώ θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη και από τον Πανόπουλο και από τον Συγγελίδη και από τον Πιαλόγλου και από τον Σαββίδη. Αν διαλύσει την Ξάνθη ο Πανόπουλος θα καταρρεύσει η επιχειρηματολογία του Ολυμπιακού.

Αν γίνει αυτό ξεφτιλίζεται ο Ολυμπιακός και όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία, αν βρεθεί κανονικός αγοραστής για την Ξάνθη. Τότε καταρρέουν όλα και ζητάμε συγγνώμη από όλους, εγώ πρώτος.

Ο Μπέος πούλησε την ΠΑΕ Πανιώνιος και πούλησε 4,5 εκατομμύρια ευρώ στον Τσακίρη. Από τότε δεν ξέρω τι έχει γίνει… έμαθα πρόσφατα ότι έχει 10.000.000 ευρώ χρέη. Με αυτή την ανακοίνωση των Πανθήρων ο Ζαμάνης πρέπει να βρει ένα λαγούμι και να μπει μέσα! Είναι άρρωστος Πανιώνιος και πως δέχεται να του λένε τόσα; Γιατί οι Πάνθηρες περίμεναν να πέσει η ομάδα και μετά να πουν όσα ξέρουν; Αφού λένε ότι τα ήξεραν όλα”.

Πηγή: Thessports. Gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button