Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο ιταλικό Survivor ο Πολ Γκασκόιν

Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος τόνισε πως αποδέχθηκε την πρόσκληση για να προκαλέσει ο ίδιος τον εαυτό του

Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος τόνισε πως αποδέχθηκε την πρόσκληση για να προκαλέσει ο ίδιος τον εαυτό του

Στις 15 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στην ιταλική τηλεόραση για το 2021 το διάσημο ριάλιτι Isola dei Famosi (το αντίστοιχο Survivor) και το σίγουρο είναι πως φέτος θα το παρακολουθεί με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και το φίλαθλο κοινό στη γειτονική χώρα.

Μεταξύ των παικτών που θα βρεθούν στην Ονδούρα για να πάρουν μέρος σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και να κερδίσουν στο φινάλε ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο θα είναι και ο παλαίμαχος Άγγλος μεσοεπιθετικός Πολ Γκασκόιν, ενώ θα παρουσιάζει το παιχνίδι η σύζυγος του Φραντσέσκο Τότι, Ίλαρι Μπλάζι.

Σε συνέντευξή του, ο 53χρονος Γκασκόιν τόνισε: “Αποδέχτηκα την πρόσκληση για να προκαλέσω τον εαυτό μου και να απολαύσω τον ήλιο μετά από τόσο πολύ καιρό που ήμουν κλεισμένος στο σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού.

Ξέρω να ψαρεύω και θα βοηθήσω σημαντικά τους συμπαίκτες μου”.

Πρόσθεσε, επίσης, πως “εάν νικήσω, όλα τα χρήματα θα τα δώσω σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει η οικογένειά μου στη μνήμη του εγγονού μου”.

Όσο για τα τρία αντικείμενα που έχει δίκαιωμα να πάρει μαζί του ο Γκασκόιν και που αποφάσισε να επιλέξει, αυτά είναι: μία κουβέρτα, ένα μαξιλάρι και ένα φλιτζάνι.

Photo Credits: Action Images via Reuters/John Sibley/File Photo

Διαβάστε επίσης

Back to top button