ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Γρηγορίου… με «συνταγή» από Τούμπα!

Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ (18:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο ματς η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ηττηθεί με 5-2 και ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η παραμονή στη Super League Interwetten. Γι' αυτό άλλωστε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και για τη ρεβάνς, ο Γρηγορίου άφησε εκτός πολλούς ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους δώσει ανάσες για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ (18:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο ματς η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ηττηθεί με 5-2 και ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η παραμονή στη Super League Interwetten. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και για τη ρεβάνς, ο Γρηγορίου άφησε εκτός πολλούς ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους δώσει ανάσες για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Με συνταγή Τούμπας θα εμφανιστεί σήμερα ο ΠΑΣ Λαμίας, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αφήνει σε ένα ακόμη ματς Κυπέλλου, όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές εκτός. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η λογική του Έλληνα προπονητή είναι πως από την στιγμή που πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, το Κύπελλο περνάει σε δεύτερο ρόλο.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που την ερχόμενη Τετάρτη έρχεται ένα ακόμη κρίσιμο ματς, αυτό με την ΑΕΛ που είχε αναβληθεί λόγω της ανάκλησης των δελτίων της «βυσσινί» ΠΑΕ.

Έτσι, έμειναν εκτός οι βασικοί ποδοσφαιριστές, ενώ ο Γρηγορίου έχει και δύο σημαντικούς τραυματισμούς, αυτούς του Ταϊρόν και του Ανταμά Μπα.

Αντιθέτως, επέστρεψε ο Θοδωρής Βασιλακάκης και αναμένεται να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ακόμη και ως βασικός.

Πάμε όμως να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ. Στο τέρμα, ενώ στο πρώτο ματς είχαμε δει τον Κατσίκα, στο σημερινό αναμένεται να δούμε τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς θα χρειαστεί σίγουρα στο μίνι πρωτάθλημα των play out.

Στην άμυνα, ο Ασίγκμπα θα είναι λογικά δεξιά, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Σαραμαντάς. Στο κέντρο της άμυνας, θα πάρει την ευκαιρία ξανά να παίξει δίπλα στον Βύντρα, ο Τζέιμς Μάντζρεκαρ. Στο σενάριο που θέλει τον Τζέιμς να παραμένει στον πάγκο ή να αγωνίζεται σε άλλη θέση, τότε ο Ασίγκμπα θα πάει στο κέντρο και τη θέση του στα δεξιά θα πάρει ένας εκ των Προβυδάκη ή Σταμούλη.

Στο κέντρο τώρα, σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Μπιάρνασον, ενώ δίπλα του διεκδικούν θέση ο Γκούγκα με τον Μπουλούλη με τον Γεωργιανό να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Αν αποφασίσει ο Γρηγορίου να παίξει με δεκάρι, τότε αυτός που θα πάρει θέση θα είναι ο Πίτι, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Προβυδάκης στα δεξιά και ο Γκαζαριάν στα αριστερά. Βέβαια, θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βασιλακάκης, ενώ ερωηματικό υπάρχει στο σε ποια θέση θα αγωνιστεί ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Το πρώτο σενάριο είναι να έχουμε τον Πίτι ως δεκάρι, τον Γκαζαριάν αριστερά, τον Προβυδάκη δεξιά και τον Ρόμανιτς στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο σενάριο, που θέλει τον Πίτι να παίζει ως σέντερ φορ, τον Ρόμανιτς στα άκρα και τον Βασιλακάκη πίσω από το φορ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button