Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αιγάλεω: Xιαστούς ο Παπουτσογιαννόπουλος – «Οφείλεται στην αδικαιολόγητη βιασύνη του ΠΣΑΠ»

Σοβαρός τραυματισμός για τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο στο Αιγάλεω, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και η διοίκηση έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Επίθεση του «Σίτι» στον ΠΣΑΠ...

Σοβαρός τραυματισμός για τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο στο Αιγάλεω, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και η διοίκηση έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Επίθεση του «Σίτι» στον ΠΣΑΠ…

Τέλος η σεζόν… πριν καν αρχίσει για τον 26χρονο μπακ-χαφ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και το Αιγάλεω εξαπολύει επίθεση σε ΠΣΑΠ και Μπαντή (πρόεδρος του ΠΣΑΠ), αναφέροντας ότι ο τραυματισμός του οφείλεται στη βιασύνη που επέδειξαν για επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μέσα στις δυσάρεστες συνθήκες που βιώνουμε όλοι πλέον στη καθημερινότητας μας η ΠΑΕ Αιγαλεω 1931 είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοίνωση τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο ποδοσφαιριστής μας Θοδωρής Παπουτσογιαννοπουλος. Πιο συγκεκριμένα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η εκτίμηση για την επιστροφή του στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση προσδιορίζεται από την νέα ποδοσφαιρική χρόνια.

Ευχομαστε στο ποδοσφαιριστη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση της ομαδας μας. Τα έξοδα για το χειρουργείο του ποδοσφαιριστή καθώς και την αποκατάσταση θα τα αναλάβει εξ ολοκλήρου η οικογένεια  ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο ο ισχυρός άνδρας της  ΠΑΕ Αιγαλεω 1931 αποφάσισε να ανανέωσει τη συνεργασία της ομάδας με το ποδοσφαιριστή θοδωρη Παπουτσογιανοπουλο για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν υπενθυμίζοντας πως οι ομάδες στηρίζονται στα ιδανικά της εμπιστοσύνης και της σιγουριάς που παρέχουν  στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση  για την ομάδα.

Ο λόγος όμως για τον οποίο προήλθε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός όπως και άλλοι διαφαινόμενοι τραυματισμοί που έχουν προκύψει στην ομάδα μας το τελευταίο διάστημα οφείλετε στην αδικαιολογητη βιασύνη του ΠΣΑΠ και ειδικότερα του Κ. Μπαντή για την πρόωρη και επιπόλαιη απόφαση για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μη υπολογίζοντας τη κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας στα πλαίσια του νέου κορονοϊού υποχρεώνοντας τους ποδοσφαιριστές σε μια γρήγορη και βίαιη προετοιμασία με σκοπό να να επιστρέψουν σε πολύ μικρο χρόνικο διάστημα στην αγωνιστική δράση.

Αυτή η απόφαση λοιπόν έφερε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές στη δύσκολη θεση ενός τραυματισμού.
Κυριε Μπαντη ευθύνεστε καθαρά εσείς για τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν προκληθεί σε πόλους ποδοσφαιριστές καθώς το μόνο που σας νοιάζει είναι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα ώστε να έχετε οικονομικό όφελος εσείς μέσω των δελτίων των ποδοσφαιριστών και ικανοποιήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button