Άλλα αθλήματαΒόλει

Αναστέλλεται η Volleyleague γυναικών

Την αναστολή του πρωταθλήματος της Volleyleague ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Την αναστολή του πρωταθλήματος της Volleyleague ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Με το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών υπήρξε μεγάλο μπέρδεμα. Ενώ στη χθεσινή ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά αλλά και στην Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε λίγο αργότερα δεν αναφέρεται το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών μεταξύ αυτών που συνεχίζουν, στην ανάρτηση του επίσημου κυβερνητικού σάιτ gov.gr (δείτε την ενότητα Αθλητισμός Αγώνες Προπονήσεις) αναφέρεται ξεκάθαρα πως η Volley League Γυναικών είναι ανάμεσα στα πρωταθλήματα που συνεχίζουν την δραστηριότητα τους.

Τελικώς, η ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 17 Μαρτίου. Μετά και την επισημοποίηση της αναστολής τίθεται σοβαρό ερώτημα σχετικά με τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με το καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας τα εθνικά πρωταθλήματα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στην έκτακτη συνεδρίασή του την Πέμπτη 4 Μαρτίου και αφού έλαβε υπόψη:

1. τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ.αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 13805 της 3.3.2021 (Β’ 843),

2. την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Αναστολή αρκετών αθλητικών δραστηριοτήτων έως και τις 15 Μαρτίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, αποφάσισε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων – Προπονήσεις και αγώνες μόνο για ορισμένα επαγγελματικά πρωταθλήματα, κλειστά τα κολυμβητήρια),

3. τις Διευκρινιστικές Οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 που εξέδωσε η Γ.Γ.Α.,

αποφάσισε την αναστολή της διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών – Volley League Α1 Γυναικών έως και 17/3/2021.

Διαβάστε επίσης

Back to top button