FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ματς… του πρώτου γύρου!(pics+vid)

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Ξάνθη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται εδώ στο LamiaSports.

Την Κυριακή 7/1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί για την 16η αγωνιστική της SuperLeague την Ξάνθη στο ΔΑΚ Λαμίας.

Αυτός ο αγώνας αποτελεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και την Πρωτοχρονιά.

Επίσης, αποτελεί και την έναρξη του δεύτερου γύρου, όπου για τον ΠΑΣ θα είναι μια δύσκολη περίπτωση.

Τώρα, το LamiaSports όπως κάνει κάθε φορά σας βάζει στο κλίμα με το pregame του αγώνα με αφιερώματα σε ποδοσφαιριστές, προϊστορία, παίκτες ορόσημα, στοιχηματικές αποδόσεις κτλ.

Αυτή την φορά θα δούμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στις 19/8 στο γήπεδο των «Πηγαδίων».

Ένα ιστορικό 0-0 για τον ΠΑΣ Λαμία

Ο ΠΑΣ Λαμία κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στην Super League και αυτό είναι το μοναδικό που θα θυμόμαστε από το 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ελάχιστες καλές φάσεις στους θεατές σε ένα κακό ποιοτικά ματς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Γέντρισεκ ήταν απελπιστικά μόνος ανάμεσα στους Αναστασιάδη και Κουκόλη, οι σέντρες από τα άκρα έβρισκαν συνέχεια αντιπάλους και το μόνο που έχει να θυμάται από το ντεμπούτο του ο Ράσταβατς είναι ορισμένα μακρινά σουτ.

Ο Σέρβος προπονητής δοκίμασε και άλλαξε πολλά πράγματα, αλλά τίποτα δεν βοήθησε στο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Από την άλλη η Λαμία θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε 1-2 περιπτώσεις στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια αμύνθηκε σωστά για να φύγει από το Ξάνθη Arena με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης (63′ Τριάδης), Καμαρά (78′ Μεχία), Λουσέρο (88′ Κάστρο), Μπρίτο, Γέντρισεκ

ΠΑΣ Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84 Κουτρουμάνος), Πίτι (56′ Μπουλούλης), Βουό (69′ Τσούκαλος)

Δείτε και τα επίσημα στιγμιότυπα του αγώνα:

https://youtu.be/JrHT5IHGzt0

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button