Άλλα αθλήματα

Αυτές είναι οι μοτοσικλέτες του MotoGP για το 2021 (pics)

Οι περισσότερες ομάδες του MotoGP έχουν ήδη παρουσιάσει τα... αριστουργήματά τους για τη νέα χρονιά και σύντομα θα τα δούμε σε δράση στις δοκιμές του Κατάρ.

Οι περισσότερες ομάδες του MotoGP έχουν ήδη παρουσιάσει τα… αριστουργήματά τους για τη νέα χρονιά και σύντομα θα τα δούμε σε δράση στις δοκιμές του Κατάρ.

Η αγωνία που έχουν οι φίλοι των μηχανοκίνητων σπορ για την εκκίνηση της νέας χρονιάς στα κορυφαία πρωταθλήματα αγώνων φτάνει προς το τέλος της. MotoGP αλλά και Formula 1 βρίσκονται στο τελικό στάδιο παρουσίασης των αγωνιστικών τους και πολύ σύντομα θα λάβουν χώρα οι δοκιμές πριν τη σεζόν, αλλά και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Για το MotoGP η εποχή παρουσίασης των μοτοσικλετών από τις ομάδες πλησιάζει προς το τέλος της.

Μόνο η Aprilia και η Suzuki απομένουν για να ολοκληρωθεί το grid, ενώ από όλες τις υπόλοιπες, έχουμε στα χέρια μας φωτογραφίες. Πολύ σύντομα θα γίνουν και οι δοκιμές στο Κατάρ οπότε θα δούμε και τι κάνουν στην πράξη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, 6 με 7 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί το ένα τεστ, ενώ στη συνέχεια (10-12 Μάρτη) θα γίνει και το επόμενο. Μέχρι τώρα το πρόγραμμα των αγώνων έχει διαφοροποιηθεί αρκετές φορές από τους υπεύθυνους του MotoGP καθώς ο κορονοϊός για δεύτερη χρονιά, προκαλεί προβλήματα στη διεξαγωγή κάποιων αγώνων.

Θεωρούμε πάντως, ότι δύσκολα θα γίνουν άλλες αλλαγές. Το καλεντάρι λέει ότι στις 28 Μαρτίου θα γίνει ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στο Κατάρ. Συνολικά η χρονιά θα έχει 19 αγώνες, μέχρι και τις 14 Νοέμβρη που θα γίνει και ο τελευταίος στη Βαλένθια. Μέσα στο έτος ίσως προκύψουν κάποια ζητήματα σχετικά με τη διεξαγωγή των Γκραν Πρι, ειδικά με εκείνα που προγραμματίζονται για εκτός Ευρώπης, όμως σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι του MotoGP λένε ότι η εκκίνηση θα γίνει κανονικά στις 28 Μάρτη. Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες του φετινού MotoGP!

Ducati Lenovo Team
Monster Energy Yamaha MotoGP
Repsol Honda Team
Red Bull KTM Factory Racing
Petronas Yamaha SRT
Tech3 KTM Factory Racing
LCR Honda Idemitsu
LCR Honda Castrol
Pramac Racing
Avintia Esponsorama Racing
SKY VR46 Avintia

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button