ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διαβασμένος και «ετοιμοπόλεμος» ο Θεοδωρόπουλος!

Εμφάνιση που μας θύμισε τον καλό Κώστα Θεοδωρόπουλο που γνωρίσαμε όταν ήρθε στην ομάδα, πραγματοποίησε χθες ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εμφάνιση που μας θύμισε τον καλό Κώστα Θεοδωρόπουλο που γνωρίσαμε όταν ήρθε στην ομάδα, πραγματοποίησε χθες ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι το πέναλτι που έπιασε μόνο, στο οποίο θα αναφερθούμε πιο κάτω, είναι και οι επεμβάσεις του. Όπου χρειάστηκε χθες ήταν εκεί με σταθερότητα να απομακρύνει κάθε κίνδυνο.

Στο γκολ στο οποίο δέχθηκε η Λαμία, ήταν πραγματικά μία δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Νινούα σουτάρει με τρόπο εκπληκτικό, με φάλτσο ενώ μπροστά του ο γκολκίπερ του ΠΑΣ είχε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Οι τοποθετήσεις του Έλληνα τερματοφύλακα ήταν άψογες, δεν αιφνιδιάστηκε σε κανένα από τα σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ στα κόρνερ όταν επιχείρησε έξοδο, ήταν απολύτως επιτυχημένη.

Φτάνοντας στο πέναλτι, θα πρέπει να αναφέρουμε πως αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι που πιάνει ο Θεοδωρόπουλος στην καριέρα του και μάλιστα ήταν αρκετά διαβασμένος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το παιχνίδι, είχε μελετήσει μαζί με τον προπονητή τερματοφύλακων της Λαμίας κ. Μπολοβίνη, που χτυπάνε τα πέναλτι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και με τη βοήθεια του Θεού κατάφερε και το έπιασε. Οι δηλώσεις του Θεοδωρόπουλου: «Βλέπουμε τα πέναλτι. Ήξερα ότι βαράει περισσότερο εκεί τα πέναλτι. Με βοήθησε ο Θεός το έπιασα και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω».

Τα πέναλτι που έχει πιάσει ο Θοεδωρόπουλος σύμφωνα με το transfermarkt.com:

SeasonCompetitionClubDateFinal resultPenalty taker
20/21PAS Lamia 1964Mar 3, 2021PAS Lamia 1964
14/15Asteras TripolisMay 3, 2015Skoda Xanthi
13/14AO ChaniaSep 29, 2013Iraklis Psachnon

Διαβάστε επίσης

Back to top button