Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνεται για Σόνι ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να «χτυπάει» ό,τι καλό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. #slgr #olympiacosfc #Soni #slgrinterwetten #season2021_2022 #transfer

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να «χτυπάει» ό,τι καλό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

Παρακολουθεί όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και συνήθως κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα για να προλάβει τους ανταγωνιστές.

Ένας ποδοσφαιριστής που φέτος έχει μπει στα «ερυθρόλευκα» ραντάρ είναι και ο Κέβιν Σόνι. Ο 23χρονος Καμερουνέζος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε ως ελεύθερο από τη Χιρόνα το καλοκαίρι του 2021.

Ο Σονί αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και φέτος σε 25 αναμετρήσεις με τους Αρκάδες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ και αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τον παίκτη τον παρακολουθούν διακριτικά η Σταντάρ Λιέγης, η Σεντ Ετιέν και η Στρασμπούρ.

Δεν είναι μόνο από το εξωτερικό οι μνηστήρες όμως, καθώς για τον Σόνι υπάρχει κινητικότητα τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν παρακολουθούν τον Σόνι, χωρίς ακόμα να έχουν κάνει κίνηση. Σκέφτονται μήπως χρειάζεται να μείνει ο παίκτης έναν ακόμη χρόνο στην Τρίπολη για να βγάλουν πιο χρήσιμα συμπεράσματα, ωστόσο αν δουν ότι οι Δικέφαλοι κάνουν κρούση, είναι πιθανό να κλείσουν το deal και ενδεχομένως να στείλουν τον ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο δανεικό.

Ο Σόνι έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τους Αρκάδες, οι οποίοι δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

πηγή: betcosmos.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button