Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Μαρκίζιο!

Έτοιμος να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Τορίνο είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Κλαούντιο Μαρκίζιο

Έτοιμος να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Τορίνο είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Κλαούντιο Μαρκίζιο

Στροφή στην πολιτική (ενδέχεται να) κάνει ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Τορίνο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του πρόταση από το Δημοκρατικό κόμμα και την εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ο Μαρκίζιο είναι γέννημα-θρέμμα… Τορινέζος, ενώ αγωνίστηκε επί 13 χρόνια στη Γιουβέντους (2005-18) και ακολούθησε μια σεζόν (2018-19) στη Ζενίτ.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο άλλοτε μέσος των «μπιανκονέρι» δήλωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ τον τελευταίο καιρό δείχνει μέσω social media το κοινωνικό του πρόσωπο παίρνοντας ανοιχτά θέση για ζητήματα που αφορούν την επικαιρότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως το Δημοκρατικό κόμμα εξέλεγε Δήμαρχο στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε από το 2001 μέχρι το 2016, ωστόσο την τελευταία πενταετία «διοικεί» την πόλη η Κιάρα Απεντίνο του «κινήματος των 5 αστέρων».

Διαβάστε επίσης

Back to top button