Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μάχη στο Λονδίνο, περνάει η Έβερτον

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από το Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από το Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Πολλές και αμφίρροπες αναμετρήσεις περιελάβανε το χθεσινό πρόγραμμα. Σπουδαίο παιχνίδι στο “Μαπέι” η Νάπολι έκανε το 3-2 στο 90ο λεπτό κόντρα στη Σασουόλο, ωστόσο στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης και έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς… Οι «παρτενοπέι» δεν μπόρεσαν να φύγουν με το διπλό με τον Κώστα Μανωλά γίνεται ο μοιραίος με πέναλτι στις καθυστερήσεις…

Στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-1 και φτάνοντας σε μία πανηγυρική πρόκριση στους «4», με συνολικό σκορ 4-2.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι ξεχωρίζει σήμερα στην Premier League, ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στην προσπάθεια των δύο ομάδων για είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Η ομάδα του Κλοπ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Σέφιλντ, μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, και έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι στην 6η θέση ενώ η Τσέλσι προέρχεται από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες και είναι στην 5η θέση με έναν βαθμό παραπάνω από την αντίπαλο της.

Στα άλλα δύο ματς έχουμε δύο ομάδες της τελευταίας τριάδας να υποδέχονται αντιπάλους που ψάχνουν τους βαθμούς για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έτσι έχουν και αυτές το δικό τους ενδιαφέρον.

Η σημερινή στήλη θα ασχοληθεί με τις αναμετρήσεις της Φούλαμ – Τότεναμ στις 20:00 και της Γουέστ Μπρομ – Έβερτον την ίδια ώρα.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button