Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: «Ήμασταν κοντά αλλά…»

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε ο Άρης.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε ο Άρης. Μίλησε για το λάθος του Κουέστα και παράλληλα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είμαστε πικραμένοι. Ήμασταν καλά δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Ολυμπιακού. Ήμασταν πολύ κοντά στην πρόκριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε ένα λάθος και μείναμε εκτός από την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο του παιχνίδι που μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης δεν είχε πετύχει γκολ. Είχαμε καλά διαστήματα, ξεκινήσαμε καλά, βγάλαμε αυτοματισμούς. Το γκολ ήρθε στο σημείο που το θέλαμε, ήμασταν κοντά, αλλά δυστυχώς. Μείναμε εκτός και αυτό που μας μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και η πολύ καλή εικόνα που είχαν.

Η πίκρα του αποκλεισμού είναι πιο μεγάλη όμως. Δεν το περίμενε κανείς. Εγώ εκείνη την ώρα έδινα οδηγίες και είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Είναι ένα λάθος που γίνεται σπάνια, δεν είναι συνηθισμένο, αλλά το πληρώσαμε. Το αφήνουμε πίσω μας, προχωράμε και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Back to top button