Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οργή Ντε Λαουρέντις προς Γκατούζο για τη χρησιμοποίηση του Μανωλά

Η χρησιμοποίηση του Κώστα Μανωλά από τον Τζενάρο Γκατούζο κόντρα στη Σασουόλο έφερε την οργή του προέδρου των «παρτενοπέι».

Η χρησιμοποίηση του Κώστα Μανωλά από τον Τζενάρο Γκατούζο κόντρα στη Σασουόλο έφερε την οργή του προέδρου των «παρτενοπέι».

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε για πρώτη φορά στην αποστολή της Νάπολι μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Σασουόλο, αλλά έμελλε να είναι ο μοιραίος για τους «παρτενοπέι». Αιτία ήταν το πέναλτι που παραχώρησε στους αντιπάλους στο 90’+4′ γκρεμίζοντας τον Χαραζλίνστον και εκτέλεσε εύστοχα ο Καπούτο γράφοντας το τελικό 3-3.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ήταν εξοργισμένος μετά τη λήξη του ματς για την απώλεια της νίκης και τα βέλη του είχαν αποδέκτη κυρίως τον Τζενάρο Γκατούζο, επειδή πέρασε στο ματς ως αλλαγή τον Έλληνα αμυντικό (στο 85′) αλλά και τον Μπακαγιόκο, ο οποίος δεν απομάκρυνε τη μπάλα στην τελευταία φάση.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γκατούζο θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από τον πάγκο της Νάπολι, ενώ και το μέλλον του Κώστα Μανωλά στην ομάδα από το καλοκαίρι έπειτα μόνο βέβαιο δεν είναι.

Yπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τη Νάπολι λήγει το καλοκαίρι του 2024.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button