Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παμλίδης: «Ποιος θα ήθελε να τύχει με εμάς;»

Ο επιθετικός του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο επιθετικός του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Για την παρουσία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τις … βλέψεις του στο θεσμό, μίλησε ο επιθετικός του Παμλίδης στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για την πρόκριση του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού: «Είναι μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα. Όταν κληρωθήκαμε με τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω πόσοι το πίστευαν. Κάναμε μια καλή συνολικά προσπάθεια, δείξαμε ότι ήμασταν ανώτεροι και δίκαια πήραμε την πρόκριση. Ουσιαστικά πήραμε μια πρόκριση με δυο παιχνίδια εκτός έδρας».

Για το αν πίστευε στην πρόκριση: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, Επειδή προηγήθηκαν κάποια πράγματα πριν το πρώτο ματς, ήταν και θέμα εγωισμού να περάσουμε. Αφού είδαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση έχοντας ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, αυτοί που μας αμφισβήτησαν δε δικαιωθήκαν».

Ποιον επιθυμεί ως αντίπαλο στα ημιτελικά: «Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να επιλέξουμε αντίπαλο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα αλλά μέχρι στιγμής δείξαμε ότι δε φοβηθήκαμε κανέναν αντίπαλο. Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μακάρι να είναι η τύχη μαζί μας. Θεωρητικά ο Βόλος είναι πιο ο βάτος αντίπαλος αν περάσει την ΑΕΚ. Μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού είναι και οι δυο πολύ ποιοτικοί. Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί όταν εμείς είμαστε καλά, είμαστε φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Και αντίστοιχα δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να τύχει με εμάς. Μετά το χθεσινό ματς ίσως το ξανασκεφτούν. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο».

Για τον Γιώργο Γιαννίκη: «Σίγουρα κάνει δουλειά, φαίνεται στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα και χαρακτήρα και φέτος η σεζόν είναι πολύ καλή για όλους μας. Είναι και δικό του έργο. Είναι ένας νέος προπονητής, μακάρι να κάνει το καλύτερο για την καριέρα του».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη: «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές και πολύ ποιοτικές ομάδες. Δεν ξέρω αν επηρεάσει το Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Έχει ένα πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας. Αλλά και έτσι όπως είναι τα πράγματα χωρίς κόσμο στα γήπεδα, σημασία έχει το πάθος και η θέληση για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Back to top button