Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Απάντησε στα σενάρια για Τούρκο επενδυτή στην ΑΕΛ ο Κούγιας!

Σιγή ασυρμάτου επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με το θέμα της αγοροπωλησίας της ομάδας. #slgr2 #aelfc #Κούγιας #επενδυτές #Τουρκία

Σιγή ασυρμάτου επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με το θέμα της αγοροπωλησίας της ομάδας. #slgr2 #aelfc #Κούγιας #επενδυτές #Τουρκία

Σιγή ασυρμάτου επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με το θέμα της αγοροπωλησίας της ομάδας, με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι δεν είχε καμία όχληση, ενώ διέψευσε σενάρια για Τούρκο επιχειρηματία που κυκλοφόρησαν στην Αθήνα.

«Μέχρι τώρα δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση. Εμμένω σε όλες τις θέσεις μου…». Αυτά ανέφερε στην εφημερίδα «Εέυθερία» και σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες.

Η ομάδα μέχρι τώρα έχει προπονητή τον Σωτήρη Αντωνίου που άρχισε τη στελέχωση του τεχνικού δυναμικού, αλλά χωρίς να υπογράφουν συμβόλαια συνεργασίας μέχρι ο κ. Κούγιας να ανακοινώσει την απόφαση αν θα παραμείνει στην ομάδα ή θα αποφασίσει τον υποβιβασμό της στη Γ’ εθνική κατηγορία και θα φύγει.

Πάντως ο κ. Αντωνίου δείχνει να είναι αισιόδοξος και πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει και μεταγραφικές κινήσεις που πιθανόν να χρειάζεται η ομάδα, αλλά αυτές για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν θα πρέπει η ΑΕΛ να εξοφλήσει τα χρέη προς Πέτριτς, Γκοΐκοβιτς και Στάνκοβιτς.

Σίγουρα οι μέρες είναι δύσκολες και η εποχή της αβεβαιότητας συνεχίζεται για την ομάδα της ΑΕΛ. Αν ο κ. Κούγιας παραμείνει στην ομάδα, η προετοιμασία θα αρχίσει στις 11 Ιουλίου και το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι.

Πηγή: Ελευθερία

Διαβάστε επίσης

Back to top button