Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σαφάρι» για χαφ η ΑΕΚ!

Το νέο σοκ με τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον φέρνει αναστάτωση εκ νέου στην ΑΕΚ.

Τεράστιο είναι το νέο σοκ για την ΑΕΚ που έφερε αυτή τη φορά ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον. Η Ενωση μετά τον Μάνταλο χάνει κι άλλον έναν βασικό παίκτη της για όλη την υπόλοιπη σεζόν και φυσικά καλείται να βρει τον τρόπο να τον αντικαταστήσει τον Γενάρη.

Πάντα υπήρχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό η σκέψη για την απόκτηση ενός χαφ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως τώρα μετά τον τραυματισμό του Γιόχανσον, ίσως η ΑΕΚ πάει και για δυο παίκτες στη μεσαία γραμμή. Έναν παίκτη δηλαδή που να χρειαστεί να παίξει και μαζί με τον Σιμόες (στο 4-2-3-1), αλλά και να καλύψει τον Πορτογάλο σε περίπτωση που χρειαστεί ξεκούραση.

Φυσικά, η περίπτωση του Ράφαελ Χολσχάουζερ απασχολεί και ενδεχομένως να απασχολήσει πιο έντονα από εδώ και πέρα. Ο Αυστριακός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως πλέον δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση απόκτησής του τον Ιανουάριο. Εκτός του Χολσχάουζερ όμως η ΑΕΚ έχει κι άλλους χαφ στο μυαλό της που εξετάζει σοβαρά.

Για τον Γενάρη λοιπόν η ΑΕΚ θα πάει σίγουρα για έναν χαφ, μπορεί και δύο, έναν αριστερό μπακ, που να δίνει ανάσες στον Λόπες, ενώ υπάρχει και η σκέψη απόκτησης ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίζει αριστερό εξτρέμ.

Ειδικά τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι ο Τρίστασον οδεύει προς το φινάλε του δανεισμού του, η Ενωση θα κινηθεί και για εξτρέμ. Προβλέπεται ένας «καυτός» μεταγραφικά Ιανουάριος.

πηγή: aek365

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button