Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Το απόλυτο μπάχαλο με τη Volley League Γυναικών: Συνεχίζει ή διακόπτεται;

Σε... μετωπική έρχονται η ΚΥΑ και το επίσημο σάιτ της κυβέρνησης αναφορικά με το αν συνεχίζεται ή όχι το πρωτάθλημα γυναικών στο βόλεϊ.

Σε… μετωπική έρχονται η ΚΥΑ και το επίσημο σάιτ της κυβέρνησης αναφορικά με το αν συνεχίζεται ή όχι το πρωτάθλημα γυναικών στο βόλεϊ.

Το απόλυτο αλαλούμ επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό μετά τις κυβερνητικές παλινωδίες για νέο “λουκέτο” πολλών αθλημάτων που μόλις πριν μερικές μέρες αποφασίστηκε να επανεκκινήσουν.

Το μπάχαλο ωστόσο που επικρατεί είναι ακόμη μεγαλύτερο σε ό,τι αφορά τη Volley League Γυναικών, καθώς υπάρχουν αποφάσεις που… κουτουλάνε, με αποτέλεσμα, ομάδες, αθλήτριες και προπονητές να βιώνουν την απόλυτη σύγχυση.

Συγκεκριμένα ενώ στη χθεσινή ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά αλλά και στην Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε λίγο αργότερα δεν αναφέρεται το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών μεταξύ αυτών που συνεχίζουν, στην ανάρτηση του επίσημου κυβερνητικού σάιτ gov.gr (δείτε την ενότητα Αθλητισμός Αγώνες Προπονήσεις) αναφέρεται ξεκάθαρα πως η Volley League Γυναικών είναι ανάμεσα στα πρωταθλήματα που συνεχίζουν την δραστηριότητα τους.

Βεβαίως εδώ πρέπει να σημειωθεί πως, ως γνωστόν, η ΚΥΑ έχει μεγαλύτερη ισχύ και σπουδαιότητα. Από την άλλη πλευρά όμως η ανακοίνωση στο gov.gr έγινε πολλές ώρες αργότερα. Επομένως το τι ακριβώς ισχύει δεν μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά, αν δηλαδή έγινε κάποιο λάθος εκ παραδρομής στην αναφορά του κ.Χαρδαλιά ή στο gov.gr.

Να σημειώσουμε τέλος ότι οι παράγοντες ζητούν από την ΕΟΠΕ να θέσει επίσημο ερώτημα προς τις αρμόδιες αρχές για να ξεκαθαριστεί το θέμα, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται να γίνει και τηλεδιάσκεψη των ομάδων με τη διοργανώτρια ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τη ματαίωση ή τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button