Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Οι Φλουμινένσε και Μποταφόγκο θα έρθουν σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Μαρσέλο»

Στην πατρίδα του 34χρονου Βραζιλιάνου σταρ μεταδίδουν με βεβαιότητα πως οι Φλουμινένσε και Μποταφόγκο θα ασχοληθούν ξανά με τον Μαρσέλο. #slgr #Olympiacosfc #Besiktas #Marcelo #transfernews #SportNews #season2022_2023

Στην πατρίδα του 34χρονου Βραζιλιάνου σταρ μεταδίδουν με βεβαιότητα πως οι Φλουμινένσε και Μποταφόγκο θα ασχοληθούν ξανά με τον Μαρσέλο.

Ο Μαρσέλο όταν έκλεινε στον Ολυμπιακό είχε απορρίψει κρούσεις και από τη Βραζιλία. Τώρα που φαίνεται πως η κατάσταση οδεύει προς την αποχώρησή του (από τον πειραϊκό σύλλογο και βέβαια την Ελλάδα) στη χώρα του καφέ τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Φλουμινένσε και Μποταφόγκο θα καταπιαστούν πάλι μαζί του.

Τονίζεται πως θα ενδιαφερθούν για τον έμπειρο ακραίο μπακ και ότι θα χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού για τον άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό έχει παίξει 5 ματς, όλα επί Μίτσελ. Ο ίδιος με βάση το ποστάρισμα που είχε κάνει πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό ήθελε να δείξει το ήταν ΟΚ για να βοηθά την ομάδα, μόνο που η εικόνα του στα ματς των Πειραιωτών προηγουμένως δεν ήταν η ανάλογη.

Σε κανέναν αγώνα του Ολυμπιακού φέτος δεν ξεκίνησε βασικός. Σε όλα τα ματς του μπήκε ως αλλαγή. Τρία παιχνίδια που έπαιξε ήταν στην Ευρώπη. Το πιο μεγάλο χρονικό διάστημα που είχε αγωνιστεί σε μία αναμέτρηση ήταν περίπου 30 λεπτά. Το ντεμπούτο του το είχε κάνει στις 6 Οκτωβρίου και στο Ολυμπιακός – Καραμπάγκ.

Μάλιστα μετά το ντεμπούτο του ο Μαρσέλο είχε αναφέρει τα εξής σε ανάρτησή του: «Μετά από σχεδόν πέντε μήνες χωρίς να παίζεις δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις. Αλλά θα το κάνω. Καμία δικαιολογία. Δεν έκανα το αναμενόμενο ντεμπούτο μου αλλά είμαι σίγουρος πως θα γίνουν όλα καλύτερα από δω και στο εξής».

Για την ιστορία ο Μαρσέλο έχει κλείσει στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο για 1+1 έτος (και με απολαβές που επρόκειτο να πλησιάσουν τα 3 εκατ. ευρώ). Ο έμπειρος και άλλοτε διεθνής Βραζιλιάνος το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί επίσης και με ομάδες από την Τουρκία αλλά και τις ΗΠΑ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button