Άλλα αθλήματα

ΚΚE κατά Αυγενάκη: «Η ”ξεφτίλα” στον Αθλητισμό έχει ονοματεπώνυμο»

Αντίθετο με την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη για ένταξη του μπάντμιντον στην Ομοσπονδία του τένις είναι το ΚΚΕ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας οριστική λύση από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Αντίθετο με την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη για ένταξη του μπάντμιντον στην Ομοσπονδία του τένις είναι το ΚΚΕ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας οριστική λύση από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη για ένταξη του αθλήματος του μπάντμιντον στην Ομοσπονδία του τένις καταδίκασε το ΚΚΕ.

Μέσω αιχμηρής του ανακοίνωσης την Παρασκευή (5/3) κάλεσε τον υφυπουργό Αθλητισμού να μην προβεί σε αυτό το «πάντρεμα», όπως το χαρακτήρισε, αλλά να δώσει λύση στα προβλήματα κακοδιαχείρισης που αποτέλεσαν αφορμή για την εν λόγω κίνηση και τα οποία παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του ΚΚΕ κάνει λόγο και για αποτυχημένες μεθοδεύσεις από πλευράς κ. Αυγενάκη για προσωρινές διοικήσεις στις Ομοσπονδίες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Μετά τις αλλεπάλληλες τροπολογίες, μετά τον τραγέλαφο με την ημερομηνία εκλογών και τις αποτυχημένες μεθοδεύσεις για προσωρινές διοικήσεις σε Ομοσπονδίες, ο κύριος Αυγενάκης πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας το εξής αμίμητο: Καταργεί με το ”έτσι θέλω” την Ομοσπονδία του αθλήματος της Αντιπτέρισης (badminton) στην Ελλάδα και την εντάσσει στο τένις, με πρόσχημα τα προβλήματα κακοδιαχείρισης, που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια, με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων.

Αντί, λοιπόν, να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά, τα αξιοποιεί, κάνοντας ένα αυθαίρετο πάντρεμα, με την ελπίδα να ”φτιασιδώσει” τους συσχετισμούς λίγο πριν τις εκλογές στην Ομοσπονδία του τένις.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ”μαγείρεμα” και του προτείνουμε να συνεχίσει και μ’ άλλες Ομοσπονδίες την ίδια τακτική, προκειμένου να του ”βγουν τα κουκιά” και να ελέγξει τις Διοικήσεις. Ποιος ξέρει, μπορεί έτσι να γεννηθούν και νέα αθλήματα. Θα μπορούσε, λοιπόν, να φέρει το σκάκι π.χ. στη κολύμβηση (water chess) και την ιππασία στο πινγκ πονγκ! Γιατί όχι;
»

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button