Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στην ομάδα του Λεμπρόν ο Γιάννης για το All Star Game

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξε πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το All Star Game.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξε πρώτο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το All Star Game.

Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιντ Ντουράντ ως αρχηγοί, επέλεξαν τις ομάδες τους για το All Star Game της Κυριακής στην Ατλάντα, με τον «βασιλιά» να επιλέγει πρώτο τον σούπερ σταρ των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Συμπαίκτες τους θα είναι οι Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς) και Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς) στην πρώτη πεντάδα.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Ντουράντ επέλεξε τους Τζόελ Εμπίιντ (Σίξερς), Κογουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Μπράντλει Μπιλ (Γουίζαρντς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ (Νετς) θα είναι ο αντικαταστάτης του στην πεντάδα, μιας και ο KD είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο All Star Game της Κυριακής.

Οι αναπληρωματικοί για την Team Lebron θα είναι Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Κρις Πολ (Σανς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς) και Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ).

Οι αναπληρωματικοί για την Team Durant θα είναι οι Τζέιμς Χάρντεν (Νετς), Καιρί Ίρβνγκ (Νετς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Ζάιον Γουίλιαμσον (Πέλικανς), Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ) και Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ).

Δείτε όλη τη διαδικασία του… ντραφτ για το All Star Game:

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button