Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θλάση ο Τάνκοβιτς!

Η κατάσταση με τους μυϊκούς τραυματισμούς στην Ένωση, δεν λέει να ηρεμήσει. Νέο θύμα ο Τάνκοβιτς.

Η κατάσταση με τους μυϊκούς τραυματισμούς στην Ένωση, δεν λέει να ηρεμήσει. Νέο θύμα ο Τάνκοβιτς.

Με το που ηρέμησαν λίγο στην ΑΕΚ, μετά την αγωνία που προκλήθηκε για τους Σιμάνσκι και Σάκχοφ, που είχαν ενοχλήσεις στο τέλος του ματς με τον Βόλο, το νέο χτύπημα με θλάση, ήρθε από αλλού. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο τέλος της σημερινής(5/3) προπόνησης, ένιωσε ένα «τσίμπημα», έκανε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε θλάση πρώτου βαθμού. Μάλλον ελαφριά, αλλά σίγουρα τον κρατάει εκτός για το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα και μάλλον και για το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τον Βόλο.

Ο Τάνκοβιτς ήταν στο γκρουπ των παικτών που επειδή δεν αγωνίστηκαν καθόλου ή έπαιξαν ως αλλαγή με τον Βόλο, σήμερα προπονήθηκαν κανονικά. Οι υπόλοιποι έκαναν αποφόρτιση και δεν υπάρχει θέμα με πρόβλημα με κάποιον από αυτούς.

Συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μιτάι και Σαρδέλης. Θεραπεία έκανε ο Αντρέ Σιμόες.

Στο μεταξύ από πλευράς ΑΕΚ δόθηκε σήμερα μια εικόνα για το πότε αναμένεται να επιστρέψουν οι περισσότεροι από τους μακροχρόνια τραυματίες.

Πριν την πρώτη αγωνιστική των play offs, αναμένεται να έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα Ολιβέιρα και Μιτάι, ενώ στόχος να πετύχει το ίδιο, υπάρχει και για τον Μιχάλη Μπακάκη. Αλλά ακόμη όχι δεδομένο. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει ήδη ξεκινήσει τρέξιμο, αλλά αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Για τον Αντρέ Σιμόες, ακόμη δεν υπάρχει εκτίμηση.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button