Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Για νίκη… προσπέρασης στο Ηράκλειο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια του ΠΑΟΚ νικώντας απόψε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να περάσει μόνη δεύτερη στα playoffs

Να η ευκαιρία! Η ΑΕΚ δεν αξιοποίησε στην πρεμιέρα την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, αλλά απόψε της δίνεται η δυνατότητα ξανά. Στις 19:15 αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ και με νίκη θα περάσει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία των playoffs.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να επιστρέψει στο 4-2-3-1 αφήνοντας στην άκρη το 4-3-3 που δεν λειτούργησε για μία ώρα στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όλα δείχνουν πως ο Τσιγκρίνσκι θα πάρει τη θέση του Σβάρνα δίπλα από τον Βράνιες στο κέντρο άμυνας, ενώ ο Ολιβέιρα θα παίξει από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης με τον Σιμόες να αφαιρείται από τη μεσαία γραμμή.

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Λόπες και Μπακάκης στο αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας, οι Σιμάνσκι και Κρίστισιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μάνταλο «δεκάρι» και τους Λιβάγια και Βέρντε από τα άκρα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χουλτ λόγω μιας ενόχλησης στον τετρακέφαλο, ενώ δεν ταξίδεψε ούτε ο Γαλανόπουλος στην Κρήτη, καθώς ακόμη κρίνεται ανέτοιμος. Οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο και Μαχαίρας συμπληρώνουν την αποστολή.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button