Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Πάμε_κουβά (ή και όχι) με τα ματς της Α΄Φθιώτιδας!

Εεε ναι! Συνεχίζουμε κανονικά την στοιχηματική μας στήλη (γελάει ο κόσμος) με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πάμε_κουβά #LamiaSports #Brook_speaking

Εεε ναι! Συνεχίζουμε κανονικά την στοιχηματική μας στήλη (γελάει ο κόσμος) με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πάμε_κουβά #LamiaSports #Brook_speaking

Και με δική μας φωτογραφία εξωφύλλου πλέον! (άσχετο)

Η 7η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας είναι προ των πυλών και το LamiaSports θα σας στέλνει και πάλι κουβά με τα προγνωστικά των αγώνων.

Αν και βέβαια, στην προηγούμενη αγωνιστική είχαμε 5 στα 6 χάνοντας στο 93΄τον αγώνα του Ρεγγινίου με τη Δάφνη Λιβανατών με τον Γ. Αντωνίου να μας «στέλνει» κουβά  τελικά με ένα γκολ στις καθυστερήσεις (Γιάννη σε ψάχνουμε) όπου έδωσε τη νίκη στην ομάδα με 1-2 σκορ… Εμείς το είχαμε δώσε ισοπαλία.

Πάμε τώρα στα δικά μας…

Πέντε ματς έχουμε στην 7η αγωνιστική και μαντέψτε! Έχουμε και πάλι ντέρμπι.

Έχουμε και λέμε:

Προοδευτική ΛάρυμναςΣτυλίδα (γήπεδο Λάρυμνας)

Ξεκινάμε με το ντέρμπι λοιπόν, όπου η Προοδευτική θα υποδεχθεί στο σπίτι της τον αήττητο ΑΟ Στυλίδας. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν πάντα στα κόκκινα και για τη νίκη. Η μεν Στυλίδα, θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο ή δε Λάρυμνα όμως χρειάζεται τη νίκη αυτή για να ξαναμπει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οπότε… θα πάμε με το Χ σε αυτό το ματς!

Ηράκλεια – Αστέρας Σταυρού (γήπεδο Ηράκλειας)

Η ομάδα της Ηράκλειας στον αγώνα με την Α.Ε Καλυβίων πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 1-2. Σημαντικό τρίποντο τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Από την άλλη ο Αστέρας κέρδισε σχετικά εύκολα τη Νίκη Αγίας Παρασκευής με 2-0 και πήρε τρεις ακόμη βαθμούς. Στην Ηράκλεια όμως το ματς δεν θα είναι εύκολο. Θα μπορούσαμε να πάμε με την έδρα, όμως θα επιλέξουμε και σε αυτό το ματς την ισοπαλία.

Ολυμπιακός Λαμίας Καλύβια (γήπεδο Φραντζή)

Το ντέρμπι της Λαμίας! Ο Ολυμπιακός Λαμίας θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Φραντζή την Α.Ε Καλυβίων η οποία θέλει μετά την εντός έδρας ήττα από την Ηράκλεια να ρεφάρει. Μπορεί όμως; Η ομάδα του Σπυριδάκη είναι μία γρήγορη και ποιοητική ομάδα όμως την εμπειρία του Ολυμπιακού δεν μπορεί να την φτάσει. Οπότε, θα πάμε με τον άσσο εδώ αν και θα στεναχωρήσουμε τους φίλους από ΑΕΚ.

Άρης Αγ. Κων/νουΡεγγίνι (γήπεδο Αγ. Σεραφείμ)

Αν μπορούσα (Brook) αυτό το ματς θα επέλεγα να δω. Με νέο προπονητή τον Γιάννη Μαντζίκο πλέον ο Άρης θέλει να κάνει ένα «restart» και επιβάλλεται θα πούμε εμείς καθώς η ομάδα του Αγίου Κωνσταντίνου είναι από τις πιο ιστορικές της κατηγορίας. Από την άλλη βέβαια έχουμε το Ρεγγίνι, μία δυνατή ομάδα και γρήγορη από τη μέση και μπροστά. Έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της έως τώρα και θα συνεχίσει να το κάνει. Θα πατήσουμε λοιπόν στην αλλαγή προπονητή του Άρη και θα διαλέξουμε έδρα, δηλαδή νίκη των γηπεδούχων.

ΜαλεσίναΝίκη Αγ. Παρασκευής (γήπεδο Μαλεσίνας)

Ολοκληρώνουμε με το ματς της Μαλεσίνας με την Αγία Παρασκευή. Η ήττα από τον ΑΟ Στυλίδας έφερε την παραίτηση του Άγγελου Κυριάκου και τον ερχομό του πολύπειρου Μάκη Ζαχαρόπουλο στον πάγκο της Α.Ε Μαλεσίνας. Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς ήταν επιτακτική για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα υποδεχθούν την ενισχυμένη μεταγραφικά Νίκη Αγίας Παρασκευής (χαμός έγινε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών). Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου ψάχνει και αυτή μία νίκη που θα της δώσει την ψυχολογική ανάταση αλλά και την βαθμολογική ανάσα που αναζητεί, όμως κόντρα στη Μαλεσίνα δύσκολα θα την βρει (κατά την ταπεινή μου άποψη). Οπότε θα διαλέξουμε τη νίκη της Μαλεσίνας!

Διαβάστε επίσης

Back to top button