Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Γιόχανσον δεν επιθυμεί να ανανεώσει με την ΑΕΚ»

Μία νέα διάσταση στην υπόθεση του Γιάκομπ Γιόχανσον δίνει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet που σε άρθρο της αναφέρεται εκτενώς στην υπόθεση του Σουηδού μέσου, ο οποίος αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά ο Γιόχανσον βρίσκεται στην περίεργη θέση να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μία πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ή μία απότομη αλλαγή του ρόλου του την νέα σεζόν.

Η σουηδική εφημερίδα τονίζει ότι η πρόταση της Τουλούζ που απέρριψε η Ένωση δεν ήταν της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά του 1,5, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος τονίζει: «Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιόχανσον αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ», δίχως όμως να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Ωστόσο, το ζουμί κρύβεται σε μία άλλη φράση. Σύμφωνα με πηγές του Σουηδού δημοσιογράφου, η πρόθεση του Γιόχανσον είναι να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, κάτι το οποίο έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση της Ένωσης.

Μία πληροφορία που οπωσδήποτε αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης του Σουηδού χαφ, που θα επηρεάσει κι άλλα ζητήματα (πολλά από αυτά μεταγραφικά) στο ρόστερ της Ένωσης.

Η ΑΕΚ, πάντως, έχει προσκαλέσει ήδη τον εκπρόσωπο του Γιόχανσον να έρθει στην Ελλάδα (πιθανότατα στο διάστημα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια της ομάδας με τη Μπριζ, χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί αυτό), προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια τελική συζήτηση για το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Και σε αυτό το ραντεβού, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button