Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κωστούλας: «Αυτός ο Παναιτωλικός θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό…»

Η ομιλία του Φώστη Κωστούλα στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του Παναιτωλικού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ομιλία του Φώστη Κωστούλα στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του Παναιτωλικού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την πεποίθηση ότι ο φετινός Παναιτωλικός δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν προηγούμενων χρόνων εξέφρασε ο Φώτης Κωστούλας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην ομιλία του προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο περιθώριο δείπνου, ανέφερε:

«Θέλω να πω ότι το λίγο που είδα από εσάς σε μερικά παιχνίδια και το λίγο που είδα σε κάποια προπόνηση, έχω αρχίσει και πιστεύω ότι η ομάδα αυτή που φτιάχνουμε φέτος, θα είναι κάτι το πολύ διαφορετικό από ό,τι πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό είναι το πρώτο δικό μου συμπέρασμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι η πραγματικότητα και το τελικό μου συμπέρασμα όταν η σεζόν φτάσει στο τέλος. Είμαι χαρούμενος που βλέπω μέσα στο γήπεδο μια ομάδα που πραγματικά θα δώσει αγώνες για να πάρουμε μια καλή θέση, να μην έχουμε τα περσινά, αλλά πάνω απ΄όλα για να δώσει χαρά, ικανοποίηση και καλό θέαμα σε όλους τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.

Το πιστεύω αυτό που λέω και είμαι σίγουρος ότι φέτος όλοι μαζί εσείς κι εμείς που σας παρακολουθούμε και σας χαιρόμαστε, θα έχουμε μια καλή χρονιά».

Πηγή:  SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button