Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με αυτους θα αντιμετωπίσει τον Άρη ο ΠΑΟΚ!

Με σχεδόν όλα του τα «όπλα» πάει στο ντέρμπι με τον Άρη ο ΠΑΟΚ.

Και τώρα ντέρμπι! Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στην Τούμπα, όπου θα φιλοξενηθεί η «μάχη» της Κυριακής (7/3, 19:30).

Την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο Πάμπλο Γκαρσία τηρουμένων των αναλογιών, αφού δεν σημειώθηκε κάποιο απρόοπτο.

Στην ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών ενόψει του επικείμενου αγώνα, με δρομικές ασκήσεις, ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης και rondo αφιερώθηκε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα τακτικής με έμφαση στην αμυντική λειτουργία, δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο.

Κατά τα λοιπά, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με ατομικό, ενώ ο Ενέα Μιχάι δούλεψε στη μυϊκή ενδυνάμωση στο γυμναστήριο της Νέας Μεσημβρίας και αμφότεροι ήταν η μοναδικοί απόντες από την προπόνηση του «δικεφάλου».

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο , Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button